WEDDEN OP PAARDENRENNEN

WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Eurotierce.be : wed en bekijk de paardenkoersen!

24/09/2015

>> Let op, deze aanbieding is verlopen!

Bekijk alle koersen live!

Vanaf heden is het bij Equidia mogelijk om via een speciale streaming alle buitenlandse koersen volgen. Dat is natuurlijk inclusief de belangrijke Franse koersen die worden gelopen. Wil je ook gratis toegang tot al deze streams? Dat is uiteraard mogelijk. Het enige dat je hoeft te doen is een account aanmaken bij Eurotiercé!

Een account aanmaken

Een Eurotiercé account aanmaken is eenvouig en duurt niet lang. Allereerst dien je wat persoonlijke gegevens in te vullen. Vervolgens dien je een eerste storting te doen van minimaal 15 euro. Wanneer je dit hebt gedaan, wordt je account ter goedkeuring bekeken door de Kansspel Commissie en daarna kun je direct beginnen met het inzetten op de talloze paardenraces. Het leukste van dit alles is uiteraard dat je de races allemaal live kunt zien via een stream.

Beeldkwaliteit

Er zijn wel enkele belangrijke aandachtspunten met betrekking tot de livestreaming. Allereerst is de kwaliteit natuurlijk afhankelijk van je pc of tablet. Dit kan er soms toe leiden dat het beeld even hapert. De streams zijn op dit moment bovendien enkel nog beschikbaar met Engels commentaar. Dat bljift echter niet zo; deze aanbieder belooft daar binnenkort een oplossing voor te vinden. Om de livestream optimaal te kunnen gebruiken, die je Adobe video-flash player op je computer te hebben. Wanneer je niet over dit programma beschikt, kun je deze gratis downloaden via internet!

Welkomstbonus!

Om het wedden bij deze aanbieder nog aantrekkelijker te maken, ligt er voor iedere speler een welkomstbonus van maximaal 80 euro klaar na de eerste storting. Open een nieuwe rekening en stort minimaal 15 euro. Vervolgens krijg je als evenveel bonusgeld als je eerste storting met een maximum van 80 euro! Wanneer je dus een account aanmaakt en vervolgens je eerste rekening opent door bijvoorbeeld 50 euro te storten, krijg je automatisch 50 euro welkomstbonus! Daarbij geldt wel de belangrijke voorwaarde dat je de bonus binnen een bepaalde tijd minimaal zes keer moet spelen, voordat je deze kunt uitbetalen. Uiteraard moet je ook op deze website minimaal 18 jaar zijn om mee te mogen spelen.

Ook profiteren van deze welkomstbonus of wil je meer weten over de livestream van het paardenrennen?

Bezoek dan snel www.eurotierce.be

 
>> Al het nieuws van legale online paardenrennen weddenschappen in Belgie
 
Gok met mate!

Unibet Casino

Nieuws legale online paardenrennen weddenschappen in België

02/11/2018 Eurotiercé lanceert Allo Eurtiercé ook in België
Eurotiercé biedt sinds januari 2017 exclusieve weddenschappen op paardenrennen aan. Het Allo Eurotiercé-concept wordt vanaf heden ook in België gelanceerd. Deze dienst zorgt in essentie voor ongekende mogelijkheden voor het i... Lees meer

Eurotiercé
03/03/2018 20% meer winst dankzij Eurotiercé.be? Klinkt goed!
Jouw winst verhogen met 20% is deze zondag mogelijk dankzij EurotiercéOp zondag 4 maart 2018 kan je dankzij Eurotiercé.be 20% extra winst behalen op alle weddenschappen geplaatst op paardenrennen. Je kunt tot maximaal 15 euro... Lees meer

Eurotiercé
24/09/2015 Eurotierce.be : wed en bekijk de paardenkoersen!
Bekijk alle koersen live! Vanaf heden is het bij Equidia mogelijk om via een speciale streaming alle buitenlandse koersen volgen. Dat is natuurlijk inclusief de belangrijke Franse koersen die worden gelopen. Wil je ook g... Lees meer

Eurotiercé

  Home > Paardenrennenweddenschappen > Nieuws paardenrennen weddenschappen legaal in België > Eurotierce.be : wed en bekijk de paardenkoersen!