WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

CreŽer je eigen weddenschap bij Bwin.be

09/08/2018

De toekomst van wedden bij Bwin.be

Bwin.be pakt uit met een nieuwe functie waarin je letterlijk je eigen weddenschap kunt creŽren. Wat houdt de functie exact in? Simpel: met deze feature combineer je verschillende weddenschappen op ťťn en dezelfde wedstrijd tot ťťn weddenschap met natuurlijk een veel hoge quotering. Om het systeem onder de knie te krijgen kan dat dezer dagen bij bwin.be zelfs risicovrij.

De wekelijkse Risk FreeBet

Concreet gezien wordt er door Bwin.be wekelijks een voetbalcompetitie geselecteerd voor deze actie. De eerste ďcreŽerĒ weddenschap die je plaatst op deze competitie is een Risk FreeBet. Dat betekent dat je zonder enig probleem deze functie uit kunt testen. Deze prachtige actie loopt van 23 juli 2018 vanaf 00:00 uur tot en met 30 decemmber 2018 om 23:59. Grijp je kans en profiteer van deze nieuwe functie van Bwin.be.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je zin gekregen om gebruik te maken van deze aanbieding? Ga dan op zoek naar de geselecteerde competitie en creŽer een weddenschap met minstens drie verschillende onderdelen. Van 23 juli tot 29 juli is de geselecteerde competitie de Belgische divisie 1A. De week nadien staat de 1B-divisie in de schijnwerpers en in de week van 6 tot 12 augustus zetten we in op de Premier League. De week erop is la Liga aan de beurt en tijdens de laatste week van augustus draait het allemaal om de Bundesliga. Zodra de volgende competities geweten zijn worden ze ook aangekondigd op de speciaal daarvoor voorziene pagina op Bwin.be. Goed om te weten is dat weddenschappen geplaatst met freebets alsook geannuleerde weddenschappen niet in aanmerking komen voor deze nieuwe functie.

Wat win je ermee?

Verlies je de weddenschap die je hebt geplaatst met de creŽer weddenschap functie? Dan vergoedt Bwin.be gratis jouw weddenschap tot 10 euro reeds de volgende dag. Plaats je gedurende de promotieperiode meerdere weddenschappen op deze manier? Dan wordt alleen de eerste weddenschap op het geselecteerde kampioenschap in aanmerking genomen. Heb je gelijk met jouw weddenschap? Dan spreekt het voor zich dat de netto winst van jouw weddenschap op jouw account bij wordt geschreven.

Meer specifiek moet je om in aanmerking te komen voor de gratis weddenschap je eerst aanmelden op jouw account. Vervolgens volk je simpelweg de stappen die Bwin.be zelf reeds aangeeft. Je bekijkt de geselecteerde competitie, je plaatst de weddenschap bestaande uit tenminste drie selecties en je wacht het resultaat af. Een proces dat je elke week kunt herhalen tot het einde van de promotie. Denk je dat jij het in je hebt om zelf jouw geluk te maken? Nog vrage?

 
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/08/2018 Pronostiek Antwerpen - Club Brugge : behoudt Club het maximum ? | 19 Augustus 2018
The Great Old met een blitzstart Waar Antwerpen vorig seizoen zijn rentree in de hoogste afdeling zeker en vast niet gemist heeft is het dit seizoen pas echt met een blitzstart begonnen. Met een mooie 7 op 9 draaien ze mee b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/08/2018 Pronostiek Anderlecht - Royal Excel Mouscron : Jupiler Pro League 17 Augustus 2018
Gaat Anderlecht het maximum van de punten behouden tegen hekkensluiter Moeskroen? Het new look Anderlecht zit duidelijk in de lift. Na drie speeldagen telt de ploeg van Hein Vanhaezebrouck nog steeds het maximum van de punte... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/08/2018 KV Kortrijk - KV Oostende : gevecht om niet achterop te geraken - 18 Augustus 2018
KV Kortrijk: opendeurdag achterin KV Kortrijk kan met een 1 op 9 absoluut niet tevreden zijn over de seizoensstart en hetzelfde kan gezegd worden over de 7 tegendoelpunten. Verzachtende factor voor trainer De Boeck in het li... Lees meer

Jeu Legal en Belgique

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > CreŽer je eigen weddenschap bij Bwin.be