WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Gokautomaatspellen bij jackpots op Betfirst.be

16/07/2020

Groot is de vreugde van de speler op het moment dat hij de grootste overwinning van een gokautomaat binnenhaalt. Het is de beroemde jackpot die zo gewild is bij spelers. Nadat je slim hebt ingezet door de kleine inzetten en de grote inzetten af te wisselen, lacht het geluk je eindelijk toe?! We kunnen niet geloven of het een droom of de realiteit is? Dit is de belofte van de gokautomaten die beschikbaar zijn op Betfirst.be.

De beste spelsites om een jackpot te winnen: Betfirst.be

Ken je de wens van een vaste speler in gokautomaatspellen? De jackpot! Dit is het grootste bedrag dat een game je kan opleveren. Als kansspel is geluk erg belangrijk en iedereen droomt ervan om ooit een dergelijke beloning te winnen. De site voor online spellen Betfirst.be is een platform dat een veelvoud aan gevarieerde spellen met jackpots aanbiedt. Sommige hebben de vaste jackpot en andere zijn voorzien van progressieve jackpots. We bieden je het mechanisme van jackpots aan, speciaal voor beginners in het spel van de gokautomaat.

Over de jackpots van Betfirst.be-spellen

Simpel gezegd, een jackpot is het grootste bedrag dat een gokautomaat kan winnen. Dit bedrag ligt vast op bepaalde gokautomaten: we spreken van een vaste jackpot. De progressieve jackpot kent daarentegen geen vooraf bepaald bedrag toe. Het minimumbedrag ligt vast en begint te stijgen met de inzetten van de spelers. Houd er dus rekening mee dat de progressieve jackpot een jackpot is die begint met een som en evolueert naarmate de spelers in realtime inzetten. Het bedrag blijft toenemen totdat het wordt gewonnen. Een van de bijzondere kenmerken van jackpots is dat ze alleen kunnen worden gewonnen met grote inzetten. Hoe hoger de waarde van je inzet, hoe groter de kans dat je de jackpot wint. Juist vanwege het risico dat de speler moet nemen, is dit niet geschikt voor beginners. Deze onderdelen zijn eerder gereserveerd voor ervaren mensen.

Over het algemeen bieden gokautomaten drie soorten jackpots, namelijk de mini, de medium en de mega. De mini-jackpot wint duizenden euro's, de gemiddelde jackpot wint honderdduizenden euro's en de mega-jackpot beloont de winnaar ervan met miljoenen euro's. Er wordt aan herinnerd dat de kans op het winnen van een jackpot groter is naarmate de inzetten hoger zijn.

Een voorbeeld van een jackpotspel: Megawheel

Er zijn veel progressieve slots en de beginner kan zich schamen bij zijn keuze. Er moet aan worden herinnerd dat sommige games populairder zijn dan andere. We vinden in de lijst met beroemde spellen het essentiŽle Megawheel. Het is een uitzonderlijk spel dat ontdekt moet worden. Dit dobbelspel beloont je inzet tot 100 keer. Het heeft ook een fantastische progressieve jackpot. Dit wonder werd vrijgegeven door de leverancier Air Dice, die gespecialiseerd is in het ontwerpen van kwalitatief hoogwaardige dobbelspellen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het spelen van Megawheel, omdat de regels voor iedereen beschikbaar zijn. Het doel van het spel is om een drietal dobbelstenen horizontaal, verticaal of diagonaal in vier vakken uit te lijnen. Je wint als de dobbelsteencombinaties identiek zijn in ten minste twee vakken. We verdienen dan punten die de winst op zak bepalen. Het spel stelt de dozen voor waarin je de dobbelstenen kunt plaatsen. Het staat de speler echter vrij om de gemaakte keuze te respecteren of simpelweg te plaatsen wanneer hij het drietal dobbelstenen naar eigen goeddunken wenst. Je speelt in de automatische modus of in de handmatige modus.

Megawheel biedt verschillende soorten prijzen in het basisspel, maar ook interessante beloningen in de bonusopties. Je begint een bonusronde door drie bonussymbolen in een vak op een rij te zetten. Je hebt recht op een zogenaamde bonusronde. Dit is een minigame waarin je het megawiel of megawiel in het Frans draait. Het wiel kan dus stoppen tegen een contante prijs. In dit geval kun je je winst weigeren en weer aan het stuur draaien. Je kunt maximaal vier keer weigeren, omdat de gewonnen vijfde prijs automatisch wordt toegekend. Het wiel kan ook stoppen bij de progressieve jackpot, zodat je tegelijkertijd je winst behaalt. Dit Megawheel-bonusspel wint altijd de speler. Je hebt nu zeker begrepen waarom het zo populair is?!

Andere keuzes van spellen met jackpots binnen handbereik op Betfirst.be

De catalogus van spellen van Betfirst.be bevat veel spellen die goed zijn voor beginners en ervaren spelers. Deze omvatten Lucky Lady Dice, Diamond Double Wheel, Mega Spinner en Super Wheels Progressive. Al deze spellen hebben interfaces die zijn aangepast aan mobiele apparaten. Je kunt het dus spelen op je smartphone of op je digitale tablet. Met een beetje geluk kom je de beroemde jackpot tegen.

 
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Gokautomaatspellen bij jackpots op Betfirst.be