Legaal Kansspel in België

Speel in het online casino, poker, paardenrennen en sportweddenschappen op websites die geautoriseerd zijn door de Belgische Kansspelcommissie

Legaal Kansspel in België

Gokautomaatspellen bij jackpots op Betfirst.be

16 juli 2020

Groot is de vreugde van de speler op het moment dat hij de grootste overwinning van een gokautomaat binnenhaalt. Het is de beroemde jackpot die zo gewild is bij spelers. Nadat je slim hebt ingezet door de kleine inzetten en de grote inzetten af te wisselen, lacht het geluk je eindelijk toe?! We kunnen niet geloven of het een droom of de realiteit is? Dit is de belofte van de gokautomaten die beschikbaar zijn op Betfirst.be.

De beste spelsites om een jackpot te winnen: Betfirst.be

Ken je de wens van een vaste speler in gokautomaatspellen? De jackpot! Dit is het grootste bedrag dat een game je kan opleveren. Als kansspel is geluk erg belangrijk en iedereen droomt ervan om ooit een dergelijke beloning te winnen. De site voor online spellen Betfirst.be is een platform dat een veelvoud aan gevarieerde spellen met jackpots aanbiedt. Sommige hebben de vaste jackpot en andere zijn voorzien van progressieve jackpots. We bieden je het mechanisme van jackpots aan, speciaal voor beginners in het spel van de gokautomaat.

Over de jackpots van Betfirst.be-spellen

Simpel gezegd, een jackpot is het grootste bedrag dat een gokautomaat kan winnen. Dit bedrag ligt vast op bepaalde gokautomaten: we spreken van een vaste jackpot. De progressieve jackpot kent daarentegen geen vooraf bepaald bedrag toe. Het minimumbedrag ligt vast en begint te stijgen met de inzetten van de spelers. Houd er dus rekening mee dat de progressieve jackpot een jackpot is die begint met een som en evolueert naarmate de spelers in realtime inzetten. Het bedrag blijft toenemen totdat het wordt gewonnen. Een van de bijzondere kenmerken van jackpots is dat ze alleen kunnen worden gewonnen met grote inzetten. Hoe hoger de waarde van je inzet, hoe groter de kans dat je de jackpot wint. Juist vanwege het risico dat de speler moet nemen, is dit niet geschikt voor beginners. Deze onderdelen zijn eerder gereserveerd voor ervaren mensen.

Over het algemeen bieden gokautomaten drie soorten jackpots, namelijk de mini, de medium en de mega. De mini-jackpot wint duizenden euro's, de gemiddelde jackpot wint honderdduizenden euro's en de mega-jackpot beloont de winnaar ervan met miljoenen euro's. Er wordt aan herinnerd dat de kans op het winnen van een jackpot groter is naarmate de inzetten hoger zijn.

Een voorbeeld van een jackpotspel: Megawheel

Er zijn veel progressieve slots en de beginner kan zich schamen bij zijn keuze. Er moet aan worden herinnerd dat sommige games populairder zijn dan andere. We vinden in de lijst met beroemde spellen het essentiële Megawheel. Het is een uitzonderlijk spel dat ontdekt moet worden. Dit dobbelspel beloont je inzet tot 100 keer. Het heeft ook een fantastische progressieve jackpot. Dit wonder werd vrijgegeven door de leverancier Air Dice, die gespecialiseerd is in het ontwerpen van kwalitatief hoogwaardige dobbelspellen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het spelen van Megawheel, omdat de regels voor iedereen beschikbaar zijn. Het doel van het spel is om een drietal dobbelstenen horizontaal, verticaal of diagonaal in vier vakken uit te lijnen. Je wint als de dobbelsteencombinaties identiek zijn in ten minste twee vakken. We verdienen dan punten die de winst op zak bepalen. Het spel stelt de dozen voor waarin je de dobbelstenen kunt plaatsen. Het staat de speler echter vrij om de gemaakte keuze te respecteren of simpelweg te plaatsen wanneer hij het drietal dobbelstenen naar eigen goeddunken wenst. Je speelt in de automatische modus of in de handmatige modus.

Megawheel biedt verschillende soorten prijzen in het basisspel, maar ook interessante beloningen in de bonusopties. Je begint een bonusronde door drie bonussymbolen in een vak op een rij te zetten. Je hebt recht op een zogenaamde bonusronde. Dit is een minigame waarin je het megawiel of megawiel in het Frans draait. Het wiel kan dus stoppen tegen een contante prijs. In dit geval kun je je winst weigeren en weer aan het stuur draaien. Je kunt maximaal vier keer weigeren, omdat de gewonnen vijfde prijs automatisch wordt toegekend. Het wiel kan ook stoppen bij de progressieve jackpot, zodat je tegelijkertijd je winst behaalt. Dit Megawheel-bonusspel wint altijd de speler. Je hebt nu zeker begrepen waarom het zo populair is?!

Andere keuzes van spellen met jackpots binnen handbereik op Betfirst.be

De catalogus van spellen van Betfirst.be bevat veel spellen die goed zijn voor beginners en ervaren spelers. Deze omvatten Lucky Lady Dice, Diamond Double Wheel, Mega Spinner en Super Wheels Progressive. Al deze spellen hebben interfaces die zijn aangepast aan mobiele apparaten. Je kunt het dus spelen op je smartphone of op je digitale tablet. Met een beetje geluk kom je de beroemde jackpot tegen.

DH-betFIRST


Nieuws legale online sportweddenschappen in België

Pronostiek Cercle Brugge - KRC Genk : Jupiler Pro League 28 November 2020

27 november 2020 — Ook Cercle Bruges en KRC Genk gaan beide graag komend weekeinde weer de voetbalwei in, na hun overwinningen van afgelopen weekend. Laten we eens naar de prestaties tot nu toe kijken en een voorspellin...

Pronostiek Royal Excel Mouscron - Club Brugge : Jupiler Pro League 28 November 2020

27 november 2020 — Ook Mouscron en FC Bruges mogen komend weekend weer het veld op in de Jupiler Pro League. Grootste verschil tussen beide teams is de rangschikking: FC Bruges staat helemaal bovenaan, Mouscron helemaal...

Pronostiek AS Eupen - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 27 November 2020

26 november 2020 — Oei, dat was vast even schrikken, voor spelers, technische staf en supporters van Charleroi. Zo sta je prachtig bovenaan, eerst alleen, en vervolgens samen met FC Bruges. Zo verlies je in eigen stadio...

Pronostiek Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron : Jupiler Pro League 25 November 2020

24 november 2020 — Ook Mouscron en FC Bruges mogen komend weekend weer het veld op in de Jupiler Pro League. Grootste verschil tussen beide teams is de rangschikking: FC Bruges staat helemaal bovenaan, Mouscron helemaal...

Al het nieuws van online sportweddenschappen in België

© 2020 LEGALE-KANSSPEL-BELGIE.BE - Rechten voorbehouden
Impressum - Privacy - Disclaimer - Affiliate - Verantwoord gokken - Contact
Legale-Kansspel-Belgie.be op Twitter   FLux RSS   Jeu Légal Belgique

Gokspelen behelsen risico’s: schulden, afhankelijkheid, isolement. Bel naar 0800 35 777 (gratis nummer).
Gokspelen zijn verboden voor minderjarigen.

-18 -21