WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontdek de nieuwe Multi-Boost promotie op Unibet.be!

09/08/2018

Geef jouw winsten een zetje van 30% dankzij Unibet.be

Ben jij een echte tovenaar met gecombineerde weddenschappen? Durf je al eens een weddenschap afsluiten op voetbalwedstrijden bij Unibet.be? Dan is de nieuwe Multi-Boost promotie van Unibet.be exact wat je zoekt. Niet alleen pakt Unibet.be uit met de beste noteringen op voetbalwedstrijden, bovendien kan je jouw winsten met maar liefst 30% per week verhogen. Deze geweldige promotie loopt van maandag 00.00 uur tot zondag 23.59 elke week opnieuw voor het hele jaar.

Hoe speel je mee?

Meespelen met deze geweldige promotie is kinderspel. Je selecteert een combinatieweddenschap met een maximale inzet van 20 euro. Vervolgens voeg je de winstboost toe op de wedbrief om van het extra zetje in de rug te profiteren. De enige voorwaarde die nog wordt gesteld door Unibet.be is dat elke weddenschap in jouw selectie een quotering heeft van ten minste 1.40 en dat het Profit Boost-ticket enkel met echt geld gespeeld kan worden. Elke voetbalwedstrijd komt in aanmerking voor deze promotie met uitzondering van Cash outs.

Jouw extra winst

Heb je de Multi-boost toegevoegd aan jouw wedbriefje? Dan kan je tot 5000 euro extra winst genereren afhankelijk van het type gecombineerde weddenschap dat je hebt geselecteerd. Heb je drie weddenschappen gecombineerd? Dan krijg je er 10% gratis en voor niets bij van Unibet.be. Heb je vier weddenschappen gecombineerd? Dan krijg je er 20% bij en ten slotte kan dat 30% worden door vijf verschillende weddenschappen met een quotering van minstens 1.40 te combineren.

Goed om te weten is dat er een duidelijke beperking staat op het aantal Profit Boost-tickets die je als speler kunt ontvangen. Je krijgt er maximaal eentje per week die de hele week geldig is van maandag tot zondag en uitsluitend voor voetbal gebruikt mag worden. Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat het Profit-Boost ticket niet kan worden geactiveerd bij gratis weddenschappen of weddenschappen die geplaatst worden met een bonussaldo. Denk jij dus dat jij het in je hebt om met een smak geld extra naar huis te gaan? Etaleer je dan onverslagen voetbalkennis en waag je kans met het Profit-Boost ticket van Unibet.be.

 
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Ontdek de nieuwe Multi-Boost promotie op Unibet.be!