WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontdek de nieuwe Multi-Boost promotie op Unibet.be!

09/08/2018

Geef jouw winsten een zetje van 30% dankzij Unibet.be

Ben jij een echte tovenaar met gecombineerde weddenschappen? Durf je al eens een weddenschap afsluiten op voetbalwedstrijden bij Unibet.be? Dan is de nieuwe Multi-Boost promotie van Unibet.be exact wat je zoekt. Niet alleen pakt Unibet.be uit met de beste noteringen op voetbalwedstrijden, bovendien kan je jouw winsten met maar liefst 30% per week verhogen. Deze geweldige promotie loopt van maandag 00.00 uur tot zondag 23.59 elke week opnieuw voor het hele jaar.

Hoe speel je mee?

Meespelen met deze geweldige promotie is kinderspel. Je selecteert een combinatieweddenschap met een maximale inzet van 20 euro. Vervolgens voeg je de winstboost toe op de wedbrief om van het extra zetje in de rug te profiteren. De enige voorwaarde die nog wordt gesteld door Unibet.be is dat elke weddenschap in jouw selectie een quotering heeft van ten minste 1.40 en dat het Profit Boost-ticket enkel met echt geld gespeeld kan worden. Elke voetbalwedstrijd komt in aanmerking voor deze promotie met uitzondering van Cash outs.

Jouw extra winst

Heb je de Multi-boost toegevoegd aan jouw wedbriefje? Dan kan je tot 5000 euro extra winst genereren afhankelijk van het type gecombineerde weddenschap dat je hebt geselecteerd. Heb je drie weddenschappen gecombineerd? Dan krijg je er 10% gratis en voor niets bij van Unibet.be. Heb je vier weddenschappen gecombineerd? Dan krijg je er 20% bij en ten slotte kan dat 30% worden door vijf verschillende weddenschappen met een quotering van minstens 1.40 te combineren.

Goed om te weten is dat er een duidelijke beperking staat op het aantal Profit Boost-tickets die je als speler kunt ontvangen. Je krijgt er maximaal eentje per week die de hele week geldig is van maandag tot zondag en uitsluitend voor voetbal gebruikt mag worden. Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat het Profit-Boost ticket niet kan worden geactiveerd bij gratis weddenschappen of weddenschappen die geplaatst worden met een bonussaldo. Denk jij dus dat jij het in je hebt om met een smak geld extra naar huis te gaan? Etaleer je dan onverslagen voetbalkennis en waag je kans met het Profit-Boost ticket van Unibet.be.

 
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/12/2018 Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018
Stormt Charleroi de top zes binnen? Het jaar nadert langzaam maar zeker zijn einde maar de Jupiler Pro League is gelukkig nog lang niet afgelopen. Wel zijn we in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal inmiddels ruim o... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018
Weet Kortrijk ook van Club Brugge punten af te pakken? Hoewel de winter in zicht is en we richting de kerst gaan, zijn we in de Jupiler Pro League inmiddels al ruim over de helft van het reguliere seizoen heen. Dat heeft natu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018
In de Jupiler Pro League speelt Sporting Lokeren aanstaande zaterdag een thuismatch tegen Saint Trond. Als we kijken naar de ranglijst lijkt de uitslag van deze match al van tevoren vast te staan. Lokeren is immers de laagst ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Ontdek de nieuwe Multi-Boost promotie op Unibet.be!