WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontdek de nieuwe Multi-Boost promotie op Unibet.be!

09/08/2018

Geef jouw winsten een zetje van 30% dankzij Unibet.be

Ben jij een echte tovenaar met gecombineerde weddenschappen? Durf je al eens een weddenschap afsluiten op voetbalwedstrijden bij Unibet.be? Dan is de nieuwe Multi-Boost promotie van Unibet.be exact wat je zoekt. Niet alleen pakt Unibet.be uit met de beste noteringen op voetbalwedstrijden, bovendien kan je jouw winsten met maar liefst 30% per week verhogen. Deze geweldige promotie loopt van maandag 00.00 uur tot zondag 23.59 elke week opnieuw voor het hele jaar.

Hoe speel je mee?

Meespelen met deze geweldige promotie is kinderspel. Je selecteert een combinatieweddenschap met een maximale inzet van 20 euro. Vervolgens voeg je de winstboost toe op de wedbrief om van het extra zetje in de rug te profiteren. De enige voorwaarde die nog wordt gesteld door Unibet.be is dat elke weddenschap in jouw selectie een quotering heeft van ten minste 1.40 en dat het Profit Boost-ticket enkel met echt geld gespeeld kan worden. Elke voetbalwedstrijd komt in aanmerking voor deze promotie met uitzondering van Cash outs.

Jouw extra winst

Heb je de Multi-boost toegevoegd aan jouw wedbriefje? Dan kan je tot 5000 euro extra winst genereren afhankelijk van het type gecombineerde weddenschap dat je hebt geselecteerd. Heb je drie weddenschappen gecombineerd? Dan krijg je er 10% gratis en voor niets bij van Unibet.be. Heb je vier weddenschappen gecombineerd? Dan krijg je er 20% bij en ten slotte kan dat 30% worden door vijf verschillende weddenschappen met een quotering van minstens 1.40 te combineren.

Goed om te weten is dat er een duidelijke beperking staat op het aantal Profit Boost-tickets die je als speler kunt ontvangen. Je krijgt er maximaal eentje per week die de hele week geldig is van maandag tot zondag en uitsluitend voor voetbal gebruikt mag worden. Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat het Profit-Boost ticket niet kan worden geactiveerd bij gratis weddenschappen of weddenschappen die geplaatst worden met een bonussaldo. Denk jij dus dat jij het in je hebt om met een smak geld extra naar huis te gaan? Etaleer je dan onverslagen voetbalkennis en waag je kans met het Profit-Boost ticket van Unibet.be.

 
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/08/2018 Pronostiek Antwerpen - Club Brugge : behoudt Club het maximum ? | 19 Augustus 2018
The Great Old met een blitzstart Waar Antwerpen vorig seizoen zijn rentree in de hoogste afdeling zeker en vast niet gemist heeft is het dit seizoen pas echt met een blitzstart begonnen. Met een mooie 7 op 9 draaien ze mee b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/08/2018 Pronostiek Anderlecht - Royal Excel Mouscron : Jupiler Pro League 17 Augustus 2018
Gaat Anderlecht het maximum van de punten behouden tegen hekkensluiter Moeskroen? Het new look Anderlecht zit duidelijk in de lift. Na drie speeldagen telt de ploeg van Hein Vanhaezebrouck nog steeds het maximum van de punte... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/08/2018 KV Kortrijk - KV Oostende : gevecht om niet achterop te geraken - 18 Augustus 2018
KV Kortrijk: opendeurdag achterin KV Kortrijk kan met een 1 op 9 absoluut niet tevreden zijn over de seizoensstart en hetzelfde kan gezegd worden over de 7 tegendoelpunten. Verzachtende factor voor trainer De Boeck in het li... Lees meer

Jeu Legal en Belgique

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Ontdek de nieuwe Multi-Boost promotie op Unibet.be!