WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostic Anderlecht - KV Malines : Jupiler Pro League du 04 fťvrier 2018

03/02/2018

Duwt Anderlecht KV Mechelen nog dieper in de problemen?

Langzaam maar zeker naderen we de ontknoping van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League. Er zijn namelijk nog slechts zes wedstrijden te spelen voordat de play-offs gaan beginnen. Toch is nog lang niet alles beslist. De strijd om een plaatsje in play-off I is spannender dan ooit. Anderlecht eigenlijk al zeker van deelname maar wil natuurlijk niet teveel achterstand oplopen voordat de play-off wedstrijden beginnen. Komende speelronde speelt de ploeg voor eigen publiek tegen laagvlieger KV Mechelen dat voor haar laatste kans vecht. Kunnen we een verrassing verwachten?

Anderlecht
Anderlecht is uitstekend in vorm. De ploeg verloor geen enkele van de laatste vijf wedstrijden. Toch staat men op de derde plaats van het klassement met een achterstand van maar liefst 12 punten op Club Brugge. Dat wordt i play-off I uiteraard gehalveerd, maar zes punten is nog een flink gat, dat zeker niet groter mag worden. We mogen dus een gemotiveerd en fanatiek Anderlecht verwachten dat de wedstrijd zo snel mogelijk naar zich toe zal willen trekken.

KV Mechelen
Voor KV Mechelen dreigt het volledig mis te gaan dit seizoen. De laatste overwinning dateert alweer van 9 december vorig jaar toen er uit bij Oostende werd verloren. Sindsdien lijkt het compleet mis te gaan voor de ploeg. Er werd namelijk zes keer op rij verloren en in die zes wedstrijden werd er zelfs niet gescoord door KV Mechelen. Daardoor staat men inmiddels ook op de laatste plaats en de problemen lijken zich op te stappen. Toch is er in principe nog van alles mogelijk. De achterstand op Eupen is namelijk slechts twee punten. Dan moeten er echter wel punten gesprokkeld gaan worden. Of de uitwedstrijd tegen Anderlecht daar echter geschikt voor is, is nog maar de vraag.

Voorspelling
In principe lijkt het niet lastig om deze wedstrijd te beslissen. Anderlecht beschikt over een veel beter elftal en verkeert in een betere vorm dan KV Mechelen. Daar komt ook nog eens bij dat de ploeg thuis speelt. We verwachten daarom ook geen problemen voor de nummer drie van de ranglijst en voorspellen een ruime overwinning voor Anderlecht.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - KV Mechelen vindt Zondag 04 Februari 2018 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Anderlecht 1.41 GoldenPalaceBingoal
Gelijkspel 5.1 Unibet
KV Mechelen 8.5 CircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/05/2018 Pronostiek Anderlecht - KRC Genk : Jupiler Pro League 20 Mei 2018
Aanstaande zondag mogen Anderlecht en Genk aantreden voor hun laatste wedstrijd van het Belgische voetbalseizoen. In deze match aan het slot van de Championship Play Offs staat er voor beide ploegen zeker nog iets op het spel... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/05/2018 Pronostiek Club Brugge - Gent : Jupiler Pro League 20 Mei 2018
Op zondag 20 mei wordt de laatste ronde afgewerkt van de Belgische Championship Play Offs, de finale van de Jupiler Pro League. Daarin neemt FC Bruges het op tegen La Gantoise, of beter kunnen we de match omdraaien: La Gantoi... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/05/2018 Pronostiek Sint-Truiden - Lokeren : Jupiler Pro League 19 Mei 2018
Ook in beide Europa League groepen van de Belgische hoogste voetbaldivisie staat de laatste speeldag voor de deur. Op vrijdagavond 18 en zaterdagavond 19 mei worden deze wedstrijden afgewerkt. Helaas zijn in beide poules de b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostic Anderlecht - KV Malines : Jupiler Pro League du 04 fťvrier 2018