WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostic KroatiŽ - Denemarken : World Kup Voetbal du 01 juillet 2018

01/07/2018

KroatiŽ en Denemarken

Op 1 juli 2018 spelen KroatiŽ en Denemarken tegen elkaar tijdens de achtste finale van het WK in Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Nizjni Novgorod Stadion. In dit stadion is plaats voor ruim 45.000 supporters. De laatste keer dat beide landen tegen elkaar speelden, was op 5 juni 2004. Destijds won KroatiŽ met 2-1 van Denemarken. KroatiŽ kwam dit WK als groepswinnaar uit de bus en verzamelde 9 punten. Denemarken werd tweede na Frankrijk en verzamelde totaal 5 punten. Nog heel even en we weten wie van beide landen de overwinning in de wacht sleept.

KroatiŽ: winnaar van de groepsduels

Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen KroatiŽ en Denemarken. Beide landen hebben nog nooit een WK-duel tegen elkaar gespeeld. Wat dat betreft maken ze op papier evenveel kans om de overwinning in de wacht te slepen. KroatiŽ heeft het in ieder geval tijdens de groepsduels prima gedaan door als eerste te eindigen. Grootse wedstrijd was natuurlijk die tegen ArgentiniŽ. Deze voetbalgrootmacht werd maar liefst met 3-0 verslagen. Hoewel Denemarken tweede werd in zijn poule, neemt dat niet weg dat het geen gevaarlijke ploeg is voor KroatiŽ.

Denemarken: wat heeft het land nog te bieden?

Denemarken heeft zich tijdens de laatste wedstrijd niet echt van een aanvallende kant laten zien. Gelijkspel tegen Frankrijk was namelijk voldoende om door te gaan naar de achtste finales. Daarom eindigde de wedstrijd ook in een 0-0 gelijkspel. Denemarken kan echter nog weleens gevaarlijk uit de hoek komen. Juist omdat het land nog niet alles heeft laten zien, kan dit tijdens de achtste finales voor een verrassing zorgen. Of dit ook daadwerkelijk gebeurt, weten we pas nadat het eindsignaal heeft geklonken.

Meilleures cotes proposťes par les bookmakers

Le match KroatiŽ - Denemarken a lieu le dimanche 01 juillet 2018 ŗ 19h00 et voici les meilleures cotes proposťes par les sites de paris sportifs au moment oý nous ťcrivons ces lignes:

Rťsultat Cote Meilleur Bookmaker
KroatiŽ 1.86 BetfirstCircus
match nul 3.6 Betfirst
Denemarken 5.5 GoldenPalaceBwinGoldenVegas

>> Consulter le pronostic sur le vainqueur de la Coupe du monde 2018 en Russie

Attention, les cotes des bookmakers ťvoluent rťguliŤrement en fonction des mises effectuťes par les diffťrents parieurs. Cependant, lorsque vous validez votre pari, sa cote est fixťe et dťfinitive. Ne tardez donc ŗ pas ŗ faire vos paris pour bťnťficier des meilleures cotes !

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostic KroatiŽ - Denemarken : World Kup Voetbal du 01 juillet 2018