WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostic KroatiŽ - Denemarken : World Kup Voetbal du 01 juillet 2018

01/07/2018

KroatiŽ en Denemarken

Op 1 juli 2018 spelen KroatiŽ en Denemarken tegen elkaar tijdens de achtste finale van het WK in Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Nizjni Novgorod Stadion. In dit stadion is plaats voor ruim 45.000 supporters. De laatste keer dat beide landen tegen elkaar speelden, was op 5 juni 2004. Destijds won KroatiŽ met 2-1 van Denemarken. KroatiŽ kwam dit WK als groepswinnaar uit de bus en verzamelde 9 punten. Denemarken werd tweede na Frankrijk en verzamelde totaal 5 punten. Nog heel even en we weten wie van beide landen de overwinning in de wacht sleept.

KroatiŽ: winnaar van de groepsduels

Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen KroatiŽ en Denemarken. Beide landen hebben nog nooit een WK-duel tegen elkaar gespeeld. Wat dat betreft maken ze op papier evenveel kans om de overwinning in de wacht te slepen. KroatiŽ heeft het in ieder geval tijdens de groepsduels prima gedaan door als eerste te eindigen. Grootse wedstrijd was natuurlijk die tegen ArgentiniŽ. Deze voetbalgrootmacht werd maar liefst met 3-0 verslagen. Hoewel Denemarken tweede werd in zijn poule, neemt dat niet weg dat het geen gevaarlijke ploeg is voor KroatiŽ.

Denemarken: wat heeft het land nog te bieden?

Denemarken heeft zich tijdens de laatste wedstrijd niet echt van een aanvallende kant laten zien. Gelijkspel tegen Frankrijk was namelijk voldoende om door te gaan naar de achtste finales. Daarom eindigde de wedstrijd ook in een 0-0 gelijkspel. Denemarken kan echter nog weleens gevaarlijk uit de hoek komen. Juist omdat het land nog niet alles heeft laten zien, kan dit tijdens de achtste finales voor een verrassing zorgen. Of dit ook daadwerkelijk gebeurt, weten we pas nadat het eindsignaal heeft geklonken.

Meilleures cotes proposťes par les bookmakers

Le match KroatiŽ - Denemarken a lieu le dimanche 01 juillet 2018 ŗ 19h00 et voici les meilleures cotes proposťes par les sites de paris sportifs au moment oý nous ťcrivons ces lignes:

Rťsultat Cote Meilleur Bookmaker
KroatiŽ 1.86 BetfirstCircus
match nul 3.6 Betfirst
Denemarken 5.5 GoldenPalaceBwinGoldenVegas

>> Consulter le pronostic sur le vainqueur de la Coupe du monde 2018 en Russie

Attention, les cotes des bookmakers ťvoluent rťguliŤrement en fonction des mises effectuťes par les diffťrents parieurs. Cependant, lorsque vous validez votre pari, sa cote est fixťe et dťfinitive. Ne tardez donc ŗ pas ŗ faire vos paris pour bťnťficier des meilleures cotes !

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/09/2018 Pronostiek Sťvilla - Standard Luik : Europa League 20 September 2018
Donderdagavond neemt Standard de LiŤge het op tegen het Spaanse Sevilla. Dit betreft voor beide ploegen de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Sevilla kwalificeerde zich voor de voorrondes hiervan door hun... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/09/2018 Pronostiek FC Spartak Trnava - Anderlecht : Europa League 20 September 2018
Ook de Europa League begint aan de groepsfase van het seizoen 2018-2019. Trnava plaatste zich hiervoor door in de laatste kwalificatieronde O. Ljubljana uit te schakelen. Omdat Trnava uit al met 0-2 had gewonnen, was het 1-1 ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
17/09/2018 Pronostiek Club Brugge - Borussia Dortmund : Champions League 18 September 2018
Club Brugge op zoek naar eerherstel Club Brugge maakt na het nieuwe kampioenenjaar weer zijn opwachting in de Champions League. In een moeilijke groep is de voornaamste doelstelling van de Bruggelingen om een nieuwe blamage ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostic KroatiŽ - Denemarken : World Kup Voetbal du 01 juillet 2018