WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Stanleybet

Pronostiek AA Gent - KRC Genk : Jupiler Pro League 07 Oktober 2018

05/10/2018

Aanstaande zondag nemen Gent en KRC Genk het tegen elkaar op in de tiende speelronde van dit Jupiler Pro League seizoen. Hoe staan beide teams er op dit moment voor en wat zijn hun kansen in deze match? 

Gent draait tot nu toe een redelijk goed seizoen. Ze nemen de zesde positie op de ranglijst in, met drie punten achterstand op Anderlecht dat derde staat. Wel is het verschil met achtervolgende clubs als Sint Truiden en Oostende erg klein. Relatief gezien presteert de ploeg in uitmatches beter dan thuis. Uit vier matches op verplaatsing werden namelijk evenveel punten gehaald als in vijf matches in eigen stadion. Thuis werd er in september nog verloren van Sint Truiden (1-2) en Club Brugge (0-4). Afgelopen weekend werd er met 2-2 gelijkgespeeld bij Royal Antwerp.

KRC Genk staat er uitstekend voor in deze competitie. Van de negen matches werd er nog geen enkele verloren. Er werd ook slechts twee keer gelijkgespeeld. Daardoor heeft het team slechts twee punten achterstand op koploper Club Brugge. De voorsprong op Anderlecht is echter al opgelopen tot zes punten. De onderlinge strijd beslisten de Genkenaren medio september ook al met 1-0 in hun voordeel. Afgelopen weekend werd Zulte Waregem met 4-0 huiswaarts gestuurd.

Ik schat Genk een stuk sterker in. Mede omdat zij nog niet hebben verloren en aan een sterke serie bezig zijn verwacht ik een overwinning op Gent.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AA Gent - KRC Genk vindt Zondag 07 Oktober 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AA Gent 2.9 UnibetBetfirst
Gelijkspel 3.62 Circus
KRC Genk 2.5 BetWay

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AA Gent - KRC Genk : Jupiler Pro League 07 Oktober 2018