WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek AA Gent - KRC Genk : Jupiler Pro League 07 Oktober 2018

05/10/2018

Aanstaande zondag nemen Gent en KRC Genk het tegen elkaar op in de tiende speelronde van dit Jupiler Pro League seizoen. Hoe staan beide teams er op dit moment voor en wat zijn hun kansen in deze match? 

Gent draait tot nu toe een redelijk goed seizoen. Ze nemen de zesde positie op de ranglijst in, met drie punten achterstand op Anderlecht dat derde staat. Wel is het verschil met achtervolgende clubs als Sint Truiden en Oostende erg klein. Relatief gezien presteert de ploeg in uitmatches beter dan thuis. Uit vier matches op verplaatsing werden namelijk evenveel punten gehaald als in vijf matches in eigen stadion. Thuis werd er in september nog verloren van Sint Truiden (1-2) en Club Brugge (0-4). Afgelopen weekend werd er met 2-2 gelijkgespeeld bij Royal Antwerp.

KRC Genk staat er uitstekend voor in deze competitie. Van de negen matches werd er nog geen enkele verloren. Er werd ook slechts twee keer gelijkgespeeld. Daardoor heeft het team slechts twee punten achterstand op koploper Club Brugge. De voorsprong op Anderlecht is echter al opgelopen tot zes punten. De onderlinge strijd beslisten de Genkenaren medio september ook al met 1-0 in hun voordeel. Afgelopen weekend werd Zulte Waregem met 4-0 huiswaarts gestuurd.

Ik schat Genk een stuk sterker in. Mede omdat zij nog niet hebben verloren en aan een sterke serie bezig zijn verwacht ik een overwinning op Gent.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AA Gent - KRC Genk vindt Zondag 07 Oktober 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AA Gent 2.9 UnibetBetfirst
Gelijkspel 3.62 Circus
KRC Genk 2.5 BetWay

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AA Gent - KRC Genk : Jupiler Pro League 07 Oktober 2018