WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek AA Gent - Oostende : Jupiler Pro League 24 Oktober 2015

22/10/2015

Topper in Gent!

Na het geweld dat deze week in de Champions League plaats vond, is er dit weekend ook gewoon weer voetbal te zien in de nationale competities. De Belgische Jupiler Pro League heeft enkele prachtige affiches op het programma staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de wedstrijd tussen regerend landskampioen Gent en de huidige koploper in de competitie Oostende? Vindt er een wisseling van de wacht plaats of zal Oostende voor de tweede week op rij een gevoelige tik te verwerken krijgen? Een voorbeschouwing.

Gent
Gent werd vorig jaar voor het eerst sinds het bestaan van de club kampioen in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal. Dat werd natuurlijk uitgebreid gevierd en als ultieme beloning mag de ploeg dit jaar uitkomen in de Champions League. Ook dit jaar gaat het overigens uitstekend in de competitie. In de eerste elf wedstrijden wist Gent net zoveel punten te verzamelen als koploper Oostende. Door een minder doelsaldo staat de landskampioen voorlopig echter op een tweede plaats. Daar kan na dit weekeinde verandering in komen en dat is Gent uiteraard vast van plan. Voor het eigen fanatieke publiek zal de ploeg vanaf de eerste minuut de aanval gaan zoeken en proberen om de verdediging van Oostende direct onder druk te zetten. Of dat ook zal resulteren in doelpunten is natuurlijk nog niet zeker.

Oostende
De grootste verrassing tot nog toe in de Jupiler Pro League dit seizoen is natuurlijk Oostende. De ploeg speelde tot dusver geen rol in de top van het klassement, maar lijkt vastbesloten om daar dit jaar verandering in te brengen. Oostende kent namelijk een ontzettend sterke start van het seizoen en staat daardoor bovenaan de ranglijst. Vorige week kreeg de ploeg echter een fikste tegenslag te verwerken. In de wedstrijd tegen Club Brugge, liep men al vroeg tegen een (onterechte) rode kaart aan. Vervolgens wist Club Brugge ook nog te scoren uit een penalty en die tegenslag kwam de huidige koploper niet meer te boven.

Voorspelling
Gent is volgens ons de betere ploeg en zal deze wedstrijd dan ook winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AA Gent - Oostende vindt Zaterdag 24 Oktober 2015 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
AA Gent
1.5
Bwin
Gelijkspel
4.6
Bwin
Oostende
7.5
BetfirstLadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AA Gent - Oostende : Jupiler Pro League 24 Oktober 2015