WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek AA Gent - Oostende : Jupiler Pro League 24 Oktober 2015

22/10/2015

Topper in Gent!

Na het geweld dat deze week in de Champions League plaats vond, is er dit weekend ook gewoon weer voetbal te zien in de nationale competities. De Belgische Jupiler Pro League heeft enkele prachtige affiches op het programma staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de wedstrijd tussen regerend landskampioen Gent en de huidige koploper in de competitie Oostende? Vindt er een wisseling van de wacht plaats of zal Oostende voor de tweede week op rij een gevoelige tik te verwerken krijgen? Een voorbeschouwing.

Gent
Gent werd vorig jaar voor het eerst sinds het bestaan van de club kampioen in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal. Dat werd natuurlijk uitgebreid gevierd en als ultieme beloning mag de ploeg dit jaar uitkomen in de Champions League. Ook dit jaar gaat het overigens uitstekend in de competitie. In de eerste elf wedstrijden wist Gent net zoveel punten te verzamelen als koploper Oostende. Door een minder doelsaldo staat de landskampioen voorlopig echter op een tweede plaats. Daar kan na dit weekeinde verandering in komen en dat is Gent uiteraard vast van plan. Voor het eigen fanatieke publiek zal de ploeg vanaf de eerste minuut de aanval gaan zoeken en proberen om de verdediging van Oostende direct onder druk te zetten. Of dat ook zal resulteren in doelpunten is natuurlijk nog niet zeker.

Oostende
De grootste verrassing tot nog toe in de Jupiler Pro League dit seizoen is natuurlijk Oostende. De ploeg speelde tot dusver geen rol in de top van het klassement, maar lijkt vastbesloten om daar dit jaar verandering in te brengen. Oostende kent namelijk een ontzettend sterke start van het seizoen en staat daardoor bovenaan de ranglijst. Vorige week kreeg de ploeg echter een fikste tegenslag te verwerken. In de wedstrijd tegen Club Brugge, liep men al vroeg tegen een (onterechte) rode kaart aan. Vervolgens wist Club Brugge ook nog te scoren uit een penalty en die tegenslag kwam de huidige koploper niet meer te boven.

Voorspelling
Gent is volgens ons de betere ploeg en zal deze wedstrijd dan ook winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AA Gent - Oostende vindt Zaterdag 24 Oktober 2015 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
AA Gent
1.5
Bwin
Gelijkspel
4.6
Bwin
Oostende
7.5
BetfirstLadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AA Gent - Oostende : Jupiler Pro League 24 Oktober 2015