WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018

13/12/2018

Stormt Charleroi de top zes binnen?

Het jaar nadert langzaam maar zeker zijn einde maar de Jupiler Pro League is gelukkig nog lang niet afgelopen. Wel zijn we in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal inmiddels ruim over de helft heen. Dat betekent dat we ook duidelijk de eerste verschillen kunnen zien in het klassement. Zowel bovenaan als onderin het klassement wordt het langzaam maar zeker spannend. Komend weekeinde staat er uiteraard opnieuw een volledige speelronde op het programma. Daarin staan enkele prachtige wedstrijden op ons te wachten. Zo spelen Charleroi en Gent tegen elkaar, de nummer 6 en 7 van het klassement.

Charleroi

Het is ieder jaar opnieuw de doelstelling van Charleroi om bij de bovenste zes te eindigen en zodoende mee te mogen doen met play-off I. Er zijn uiteraard meer ploegen die dat willen en dus is het ieder jaar ook weer een lastige strijd. Dit jaar staat Charleroi voorlopig net buiten de top zes al moet gezegd worden dat dit natuurlijk zo weer kan veranderen. De ploeg staat namelijk op de zevende plaats met slechts een punt achterstand op nummer zes Gent. En laat die ploeg komend weekeinde nu net op bezoek komen in Charleroi. De ideale gelegenheid dus om de winst te pakken en over Gent heen te wippen. We mogen dus verwachten dat Charleroi probeert vanaf het begin van de wedstrijd het initiatief te pakken en te domineren.

Gent

Ook Gent wil natuurlijk bij de bovenste zes eindigen. De ploeg is de laatste tijd echter niet goed in vorm. Van de laatste vier wedstrijden in de competitie werd er slechts ťťn gewonnen. Dat was echter wel afgelopen week toen men thuis eenvoudig met 2-0 van Eupen won. Daarvoor ging het dus drie keer mis en dus zal de ploeg niet overlopen van het zelfvertrouwen. Een uitwedstrijd bij een directe concurrent is dan natuurlijk nooit fijn en dus is het nog maar de vraag met welke intenties Gent aan de wedstrijd zal beginnen.

Voorspelling

We denken dat het thuisvoordeel van Charleroi de doorslag zal geven en voorspellen daarom ook een kleine overwinning voor Charleroi.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AA Gent - Sporting Charleroi vindt Vrijdag 14 December 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sporting Charleroi 2.87 GoldenVegas
Gelijkspel 3.43 Circus
AA Gent 2.6 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018