WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Anderlecht - AA Gent : Jupiler Pro League 01 April 2018

31/03/2018

In de Jupiler Pro League begint op 1 april de belangrijkste fase van de competitie: de Playoffs. Op de openingsspeeldag neemt Anderlecht het op tegen AA Gent. Met een ruime achterstand op leider Club Brugge, zal het vooral een bikkelharde strijd om de felbegeerde tweede plaats worden die recht geeft op deelname aan de Champions League voorronde.

RSC Anderlecht: nog hoop op titel?

De uitzondering hierop is wellicht RSC Anderlecht. Zelf geven ze aan nog steeds in de landstitel te geloven. Naief is het niet, want in het verleden is al meermaals gebleken dat in de Playoffs alles kan. Echter, met zes punten achterstand op leider Club Brugge zullen ze zich niet veel misstappen kunnen veroorloven. Zeker niet in thuiswedstrijden. Een overwinning in deze eerste wedstrijd is dan ook cruciaal. Hoewel het mathematisch zeker nog mogelijk is, rijzen er wel vragen bij de neutrale supporter omtrent deze ambities. Anderlecht kent immers een echt kwakkelseizoen waarbij er erg pover spel op de mat wordt gelegd. In januari vertrok nog sterkhouder Hanni zonder dat er versterkingen werden aangetrokken.

AA Gent

Ook AA Gent kende een kwakkelseizoen, vooral gekenmerkt door een erg slechte competitiestart. Het zette de situatie wel recht, en staat nu op een vierde plaats.Na halvering van de punten, komen ze zelfs op slechts drie punten van de tweede plaats. Alles is dus zeker nog mogelijk voor de manschappen van Yves Vanderhaeghe. Wil AA Gent nog die tweede plaats, dan verliest het beter niet tegen Anderlecht.

RSC Anderlecht favoriet door het thuisvoordeel

Op de vraag of we nog geloven in de titelkansen van RSC Anderlechten moeten we negatief antwoorden. Daarvoor vertoont het geleverde spel in de reguliere competitie te weinig reden voor optimisme. Wel geloven we nog dat het spannend kan worden. Zeker omdat de meeste teams in Playoff 1 op het einde van de competitie wat met punten aan het morsen zijn geweest. Ook AA Gent is niet meteen het toonbeeld van stabiele resultaten geweest. Hierdoor denken we dat een thuisoverwinning voor Anderlecht zeker tot de mogelijkheden behoort.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - AA Gent vindt Zondag 01 April 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Anderlecht 2.35 Betfirst
Gelijkspel 3.45 CircusGoldenVegas
AA Gent 3.3 BetWayCircus

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - AA Gent : Jupiler Pro League 01 April 2018