WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Anderlecht - AA Gent : Jupiler Pro League 09 Augustus 2015

08/08/2015

Wie wint de topper in Brussel?

In de Belgische vaderlandse competitie is het aftasten inmiddels voorbij en zijn we alweer toe aan de derde speelronde van dit seizoen. Dit seizoen is uiteraard nog erg lang, maar ook in het begin zijn de punten belangrijk. In de derde speelronde speelt Anderlecht voor eigen publiek tegen landskampioen Gent. We kunnen dus wel spreken van een topper, aangezien beide ploegen dit jaar vol voor de titel zullen gaan. Wie van beide ploegen zal deze zes punten wedstrijd weten te winnen? Een voorbeschouwing.

Anderlecht
Na jaren waarin Anderlecht onverslaanbaar leek in de Eerste Klasse, moest de ploeg vorig seizoen het stokje doorgeven. Gent werd kampioen en Anderlecht eindigde op een teleurstellende derde plaats en dat was wel even slikken na vier kampioenschappen in vijf jaar tijd. Dit jaar wil Anderlecht dan ook weer landskampioen worden en daarvoor zal alles moeten wijken. In de eerste wedstrijden maakte Anderlecht dan ook geen fout. Zowel van Waasland-Beveren als van Leuven werd er gewonnen, waardoor Anderlecht dit seizoen tot nog toe de volle buit heeft gehaald. Tegen Waasland-Beveren was daar wel wat geluk voor nodig; pas in de blessuretijd van de wedstrijd wist men de winnende treffer te produceren. Juist tegen regerend landskampioen Gent wil Anderlecht de ongeslagen status behouden.

Gent
Na jarenlang enkel ereplaatsen te hebben behaald en na twee zeer slechte jaren, was AA Gent vorig jaar wellicht de grote verrassing in de Jupiler Pro League. AA Gent wist in de competitie al indruk te maken en eindigde bovenaan de ranglijst. In de daarop volgende play-off I wedstrijden, onderstreepte Gent nog maar eens dat het vorig seizoen de beste ploeg van de Eerste Klasse was. De eerste landstitel was een feit en nog steeds wordt daarom volop gefeest in Gent. Het huidige seizoen begon niet al te sterk met een 1-1 gelijkspel tegen Westerlo. De tweede wedstrijd werd echter gewonnen van Genk. Gent zal vooral naar Brussel zijn afgereisd om niet te verliezen.

Voorspelling
We verwachten een spannende topwedstrijd met alles erop en eraan. We denken dat Anderlecht uiteindelijk de wedstrijd zal gaan winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - AA Gent vindt Zondag 09 Augustus 2015 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Anderlecht
2.05
Bwin
Gelijkspel
3.5
UnibetBwinLadBrokes
AA Gent
3.9
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - AA Gent : Jupiler Pro League 09 Augustus 2015