WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Anderlecht - AA Gent : Jupiler Pro League 09 Augustus 2015

08/08/2015

Wie wint de topper in Brussel?

In de Belgische vaderlandse competitie is het aftasten inmiddels voorbij en zijn we alweer toe aan de derde speelronde van dit seizoen. Dit seizoen is uiteraard nog erg lang, maar ook in het begin zijn de punten belangrijk. In de derde speelronde speelt Anderlecht voor eigen publiek tegen landskampioen Gent. We kunnen dus wel spreken van een topper, aangezien beide ploegen dit jaar vol voor de titel zullen gaan. Wie van beide ploegen zal deze zes punten wedstrijd weten te winnen? Een voorbeschouwing.

Anderlecht
Na jaren waarin Anderlecht onverslaanbaar leek in de Eerste Klasse, moest de ploeg vorig seizoen het stokje doorgeven. Gent werd kampioen en Anderlecht eindigde op een teleurstellende derde plaats en dat was wel even slikken na vier kampioenschappen in vijf jaar tijd. Dit jaar wil Anderlecht dan ook weer landskampioen worden en daarvoor zal alles moeten wijken. In de eerste wedstrijden maakte Anderlecht dan ook geen fout. Zowel van Waasland-Beveren als van Leuven werd er gewonnen, waardoor Anderlecht dit seizoen tot nog toe de volle buit heeft gehaald. Tegen Waasland-Beveren was daar wel wat geluk voor nodig; pas in de blessuretijd van de wedstrijd wist men de winnende treffer te produceren. Juist tegen regerend landskampioen Gent wil Anderlecht de ongeslagen status behouden.

Gent
Na jarenlang enkel ereplaatsen te hebben behaald en na twee zeer slechte jaren, was AA Gent vorig jaar wellicht de grote verrassing in de Jupiler Pro League. AA Gent wist in de competitie al indruk te maken en eindigde bovenaan de ranglijst. In de daarop volgende play-off I wedstrijden, onderstreepte Gent nog maar eens dat het vorig seizoen de beste ploeg van de Eerste Klasse was. De eerste landstitel was een feit en nog steeds wordt daarom volop gefeest in Gent. Het huidige seizoen begon niet al te sterk met een 1-1 gelijkspel tegen Westerlo. De tweede wedstrijd werd echter gewonnen van Genk. Gent zal vooral naar Brussel zijn afgereisd om niet te verliezen.

Voorspelling
We verwachten een spannende topwedstrijd met alles erop en eraan. We denken dat Anderlecht uiteindelijk de wedstrijd zal gaan winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - AA Gent vindt Zondag 09 Augustus 2015 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Anderlecht
2.05
Bwin
Gelijkspel
3.5
UnibetBwinLadBrokes
AA Gent
3.9
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - AA Gent : Jupiler Pro League 09 Augustus 2015