WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Jupiler Pro League 23 Februari 2020

22/02/2020

Aanstaande zondagavond ontvangt Anderlecht in eigen huis AS Eupen. Hoe staan beide ploegen er voor, met nog vier matches te gaan in deze reguliere Jupiler Pro League competitie?

Elke voetballiefhebber herinnert zich nog de dramatische start van Anderlecht. De Brusselaren leken het voetballen bijna te zijn verleerd. Zou het dan waar zijn dat het roemruchte Anderlecht dit jaar tegen degradatie zou moeten gaan strijden? Nee, zover kwam het niet. De weg omhoog werd gevonden, maar stokte vooralsnog wel bij de middenmoot. Anderlecht bivakkeert op de negende positie, met vier punten achterstand op KRC Genk, dat op dit moment het laatste ticket voor de Championship Play Offs in handen heeft. Wat Anderlecht niet hielp, integendeel, was het verlies van afgelopen weekend. Nota bene eeuwige rivaal KV Mechelen was met 2-0 in eigen huis de baas. Mechelen staat mede daardoor net onder Genk. Zulte lijkt door een slechte reeks af te haken in deze strijd. Maar de druk ligt dus bij Anderlecht, zij zullen moeten blijven winnen om KRC Genk toch nog bij te halen.

Voor AS Eupen spelen er eigenlijk al geen belangen meer. De Eupenaren staan weliswaar laag geklasseerd, op de 13e plek, maar de kans op degradatie lijkt erg klein. De laatste twee matches werden verloren, maar de overwinningen net daarvoor op concurrenten Waasland-Beveren en Cercle Bruges brachten veel lucht. Die laatste ploeg lijkt met een opmars bezig, het verschil met AS Eupen is echter negen punten, met dus nog vier matches te gaan. Ook staan Oostende en Waasland-Beveren veel meer in de gevarenzone.

Het verschil tussen de ploegen van deze avond is dat Anderlecht zal moeten winnen. De spelers zullen die druk absoluut voelen. AS Eupen kan meer vrijuit spelen, heeft niets meer te winnen of te verliezen. Ik verwacht dat Anderlecht mee blijft doen in de strijd om de zesde plek en AS Eupen zal verslaan.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - AS Eupen vindt Zondag 23 Februari 2020 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Anderlecht 1.49 LadBrokes
Gelijkspel 4.5 Unibet
AS Eupen 7.5 UnibetBetWay

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

07/04/2020 Pronostiek Team One Esports - Faze Clan : Rainbow6 - LATAM : 08 April 2020
Over de wedstrijd van 7 april 2020 De teams FaZe en team One e -sport spelen op 7 april 2020 tegen mekaar op het rainbow six tornooi, in de Pro League van Latijn Amerika. Weetjes en uitslagen Team Faze FaZe is een Amerika... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
07/04/2020 Pronostiek INTZ eSports Club - Black Dragons : Rainbow6 - LATAM : 08 April 2020
De teams Black Dragons e-sport en INTZ e-sport club spelen op 8 april 2020 tegen mekaar op het in een wedstrijd op Rainbow Six toernooi Pro League Seizoen, seizoen 11 - Latijns-Amerika. De gedetailleerde informatie en statis... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
04/04/2020 Pronostiek Misfits - Rogue : League Of Legend - LCS EU : 05 April 2020
Een spannende play-off wedstrijd tussen Misfits en Rogue Op 5 april is er een wedstrijd tussen de teams Rogue en Misfits in het kader van de play-off van het League of Legends kampioenschap . Informatie over de teams R... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Jupiler Pro League 23 Februari 2020