WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Pro League BelgÔe 22 December 2017

20/12/2017

Vrijdag 22 December ontvangt Anderlecht, de laatste in de stand, Eupen. Beide ploegen zitten momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Na het hoopvolle 0-0 gelijkspel van Eupen, vorig weekend, thuis tegen STVV, verliest de rode lantaarn toch langzaamaan de aansluiting met de staart van de competitie. Het verschil met Lokeren en KV Mechelen, nummer 15 en 14 in de stand, bedraagt nog steeds 5 punten. Met een bezoek aan 3de in de stand Anderlecht, ziet het er niet naar uit dat de kloof na het weekend kleiner geworden zal zijn. Daarbij komt dat Anderlecht geen steek meer mag laten vallen, dit al zeker niet tegen degradatiekandidaat nummer 1: Eupen. Het wordt alvast de slag der geslagen honden.

In de kleedkamer van Anderlecht zal er een hartig woordje gepraat worden. Wil Hein Vanhaezebrouck zijn team terug op de rails krijgen, is de wedstrijd tegen Eupen de uitgesproken kans. Na de nederlaag, thuis tegen Charleroi, en de 5-0 pandoering van Club Brugge vorig weekend, hangen in Anderlecht de kopjes naar beneden. Puntenverlies tegen Eupen is echt uit den boze. Paars-Wit pakte in de laatste 5 wedstrijden 9 op 15 en mocht ook in de beker zijn koffers pakken na de 0-1 nederlaag tegen Standard. De overtuiging en vechtlust lijkt bij Anderlecht momenteel ver zoek.

Eupen Speelde de voorbije 3 speeldagen 3 keer gelijk. Best een mooi resultaat tegen Brugge, Genk en STVV. Toch schiet Eupen met deze 3 punten weinig op. Met 3 op 15 kom je niet in aanmerking op te schuiven in de rangschikking. Eupen liet dit seizoen liefst 44 keer scoren. Daarmee is Eupen de meest gepasseerde ploeg in de Jupiler Pro League. Opmerkelijk is wel dat Eupen dit seizoen bijna evenveel scoorde dan Anderlecht. Zo worden de zwaktes van beide ploegen pijnlijk blootgelegd. Bij Anderlecht ontbreekt het aan scorend vermogen. Bij Eupen is het de verdediging waar het schoentje knelt. Paars-Wit treft Eupen alvast op het perfecte moment. Tijd om orde op zaken te stellen. Eupen gaat in het Constant Van den Stock stadion al strijdend ten onder. Hiermee houdt Anderlecht de crisis voorlopig nog even op een afstand.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - AS Eupen vindt Vrijdag 22 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Anderlecht
1.4
LadBrokesCircusGoldenVegas
Gelijkspel
5.5
UnibetCircusGoldenVegas
AS Eupen
8.5
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

19/01/2018 Pronostiek Charleroi - Royal Excel Mouscron : Jupiler Pro League 19 Januari 2018
In de eerste wedstrijd na de winterstop neemt Charleroi het op tegen hun Waalse rivalen uit Moeskroen. Beide teams zijn nog in de running voor een plaats in Playoff 1, wat deze Waalse derby een extra touch geeft. Sporting Cha... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
16/01/2018 Pronostiek Club Brugge - Charleroi : Beker van BelgiŽ 16 Januari 2018
Voorbeschouwing en prognose door BartoneFC Brugge en Charleroi zijn de nummers ťťn en twee van de nationale competitie in BelgiŽ. FC Brugge is de fiere koploper met een voorsprong van maar liefst elf punten op Charleroi, de t... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
23/12/2017 Pronostiek Moeskroen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 23 December 2017
Wint Zulte weer eens? Kerst of geen kerst, de competitie in Belgie dendert gewoon door. Voordat de feestdagen definitief aanbreken wordt er eerst nog een complete speelronde afgewerkt. Dat ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Pro League BelgÔe 22 December 2017