WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Pro League BelgÔe 22 December 2017

20/12/2017

Vrijdag 22 December ontvangt Anderlecht, de laatste in de stand, Eupen. Beide ploegen zitten momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Na het hoopvolle 0-0 gelijkspel van Eupen, vorig weekend, thuis tegen STVV, verliest de rode lantaarn toch langzaamaan de aansluiting met de staart van de competitie. Het verschil met Lokeren en KV Mechelen, nummer 15 en 14 in de stand, bedraagt nog steeds 5 punten. Met een bezoek aan 3de in de stand Anderlecht, ziet het er niet naar uit dat de kloof na het weekend kleiner geworden zal zijn. Daarbij komt dat Anderlecht geen steek meer mag laten vallen, dit al zeker niet tegen degradatiekandidaat nummer 1: Eupen. Het wordt alvast de slag der geslagen honden.

In de kleedkamer van Anderlecht zal er een hartig woordje gepraat worden. Wil Hein Vanhaezebrouck zijn team terug op de rails krijgen, is de wedstrijd tegen Eupen de uitgesproken kans. Na de nederlaag, thuis tegen Charleroi, en de 5-0 pandoering van Club Brugge vorig weekend, hangen in Anderlecht de kopjes naar beneden. Puntenverlies tegen Eupen is echt uit den boze. Paars-Wit pakte in de laatste 5 wedstrijden 9 op 15 en mocht ook in de beker zijn koffers pakken na de 0-1 nederlaag tegen Standard. De overtuiging en vechtlust lijkt bij Anderlecht momenteel ver zoek.

Eupen Speelde de voorbije 3 speeldagen 3 keer gelijk. Best een mooi resultaat tegen Brugge, Genk en STVV. Toch schiet Eupen met deze 3 punten weinig op. Met 3 op 15 kom je niet in aanmerking op te schuiven in de rangschikking. Eupen liet dit seizoen liefst 44 keer scoren. Daarmee is Eupen de meest gepasseerde ploeg in de Jupiler Pro League. Opmerkelijk is wel dat Eupen dit seizoen bijna evenveel scoorde dan Anderlecht. Zo worden de zwaktes van beide ploegen pijnlijk blootgelegd. Bij Anderlecht ontbreekt het aan scorend vermogen. Bij Eupen is het de verdediging waar het schoentje knelt. Paars-Wit treft Eupen alvast op het perfecte moment. Tijd om orde op zaken te stellen. Eupen gaat in het Constant Van den Stock stadion al strijdend ten onder. Hiermee houdt Anderlecht de crisis voorlopig nog even op een afstand.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - AS Eupen vindt Vrijdag 22 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Anderlecht
1.4
LadBrokesCircusGoldenVegas
Gelijkspel
5.5
UnibetCircusGoldenVegas
AS Eupen
8.5
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/07/2018 Pronostiek Frankrijk - KroatiŽ : World Kup Voetbal 15 Juli 2018
WK-finale Frankrijk & KroatiŽ Op 15 juli 2018 spelen Frankrijk & KroatiŽ tegen elkaar in de WK-finale te Rusland. De wedstrijd begint om 17:00 uur en wordt door miljoenen mensen bekeken. Frankrijk is de favoriet voor deze w... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/07/2018 Pronostiek BelgiŽ - Engeland : World Kup Voetbal 14 Juli 2018
Wat zal de teleurstelling in beide kampen groot zijn geweest: zowel de Belgen als de Engelsen waren immers dichtbij de finale van dit wereldkampioenschap voetbal. Voor BelgiŽ zou het de eerste finale ooit zijn, voor Engeland ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/07/2018 Pronostiek Frankrijk - BelgiŽ : World Kup Voetbal 10 Juli 2018
Met de halve finales van dit interessante Wereldkampioenschap voetbal in het vooruitzicht, weten we ťťn ding zeker: de aanstaande wereldkampioen komt uit Europa. Uruguay en BraziliŽ werden immers in de kwartfinales uitgeschak... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Pro League BelgÔe 22 December 2017