WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Pro League BelgÔe 22 December 2017

20/12/2017

Vrijdag 22 December ontvangt Anderlecht, de laatste in de stand, Eupen. Beide ploegen zitten momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Na het hoopvolle 0-0 gelijkspel van Eupen, vorig weekend, thuis tegen STVV, verliest de rode lantaarn toch langzaamaan de aansluiting met de staart van de competitie. Het verschil met Lokeren en KV Mechelen, nummer 15 en 14 in de stand, bedraagt nog steeds 5 punten. Met een bezoek aan 3de in de stand Anderlecht, ziet het er niet naar uit dat de kloof na het weekend kleiner geworden zal zijn. Daarbij komt dat Anderlecht geen steek meer mag laten vallen, dit al zeker niet tegen degradatiekandidaat nummer 1: Eupen. Het wordt alvast de slag der geslagen honden.

In de kleedkamer van Anderlecht zal er een hartig woordje gepraat worden. Wil Hein Vanhaezebrouck zijn team terug op de rails krijgen, is de wedstrijd tegen Eupen de uitgesproken kans. Na de nederlaag, thuis tegen Charleroi, en de 5-0 pandoering van Club Brugge vorig weekend, hangen in Anderlecht de kopjes naar beneden. Puntenverlies tegen Eupen is echt uit den boze. Paars-Wit pakte in de laatste 5 wedstrijden 9 op 15 en mocht ook in de beker zijn koffers pakken na de 0-1 nederlaag tegen Standard. De overtuiging en vechtlust lijkt bij Anderlecht momenteel ver zoek.

Eupen Speelde de voorbije 3 speeldagen 3 keer gelijk. Best een mooi resultaat tegen Brugge, Genk en STVV. Toch schiet Eupen met deze 3 punten weinig op. Met 3 op 15 kom je niet in aanmerking op te schuiven in de rangschikking. Eupen liet dit seizoen liefst 44 keer scoren. Daarmee is Eupen de meest gepasseerde ploeg in de Jupiler Pro League. Opmerkelijk is wel dat Eupen dit seizoen bijna evenveel scoorde dan Anderlecht. Zo worden de zwaktes van beide ploegen pijnlijk blootgelegd. Bij Anderlecht ontbreekt het aan scorend vermogen. Bij Eupen is het de verdediging waar het schoentje knelt. Paars-Wit treft Eupen alvast op het perfecte moment. Tijd om orde op zaken te stellen. Eupen gaat in het Constant Van den Stock stadion al strijdend ten onder. Hiermee houdt Anderlecht de crisis voorlopig nog even op een afstand.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - AS Eupen vindt Vrijdag 22 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Anderlecht
1.4
LadBrokesCircusGoldenVegas
Gelijkspel
5.5
UnibetCircusGoldenVegas
AS Eupen
8.5
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Pro League BelgÔe 22 December 2017