WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Anderlecht - Cercle Bruges : Jupiler Pro League 13 September 2020

12/09/2020

De Jupiler Pro League is al weer toe aan de vijfde speelronde van deze nog verse jaargang. Op zondag nemen o.a. Anderlecht en Cercle Bruges het tegen elkaar op, in Brussel. Hoe staan beide ploegen er op dit moment voor? Hoe liggen de verhoudingen en onderlinge kansen?

Na drie speelrondes staat één club fier bovenaan en dat is een feit dat de supporters daar niet vaak kunnen zeggen: Charleroi is namelijk lijstaanvoerder met nog slechts één punt verlies. Ietsje verder, zeg maar in de subtop, vinden we de spelende ploegen van deze zondag terug. Ze delen de vijfde positie met FC Bruges en Zulte Waregem. Alle hebben ze zes punten behaald in de eerste vier matches.

Anderlecht heeft pas éénmaal gewonnen, maar ook nog niet verloren. Anderlecht is dus nog ongeslagen, zou je kunnen zeggen. Gewonnen werd er thuis van Saint Trond (3-1) en gelijkgespeeld uit bij KV Mechelen, prima resultaten dus. Er werd echter ook slechts één puntje gehaald uit de matches tegen Mouscron en Oostende, die beide nota bene onderaan staan. Anderlecht scoorde wel al acht keer, wat nog geen enkele andere ploeg is gelukt, maar kreeg ook al zes doelpunten tegen.

Cercle won thuis van FC Antwerp (2-1) en bij KV Mechelen (2-3) en verloor dus ook twee maal. Standard was thuis met 1-0 te sterk, en het ook goed gestarte Courtroi won in Brugge met dezelfde cijfers. Mocht Cercle de huidige positie kunnen behouden, dan zal men daar direct voor tekenen.

Ik vermoed dat beide teams op dit moment aardig met elkaar in evenwicht zijn. Ook het thuisvoordeel van Anderlecht zal waarschijnlijk ook geen hele grote rol spelen. Daarom verwacht ik dat beide één punt overhouden aan hun onderlinge duel. Ik voorspel dus een gelijkspel, mét doelpunten.

Beste Online Bookmakers in BelgiëDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in België

27/09/2020 Pronostiek RacingGenk - KV Oostende : Jupiler Pro League 28 September 2020
KRC Genk - KVO Oostende: in het teken van de vuurdoop van een nieuwe trainer Met KRC Genk en KV Oostende staan twee ploegen aan de aftrap die op de vorige speeldag aanknoopten met een overwinning. De thuisploeg wil met ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
27/09/2020 Pronostiek Club Brugge - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 27 September 2020
Club versus Cercle: Brugse burenstrijd De derby tussen Club Brugge en Cercle Brugge is altijd al een beladen wedstrijd geweest. Ondanks het duidelijke klasseverschil tussen beide ploegen is de vereniging dan ook nooit een h... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
25/09/2020 Pronostiek Mechelen - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 26 September 2020
Op speeldag 7 van de Jupiler Pro League nemen KV Mechelen en Sint-Truiden het tegen elkaar op. Twee teams die meestal in de middenmoot gepositioneerd zijn en meestrijden voor een plaats in Playoff 1. Een slechte start heeft e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in België > Pronostiek Anderlecht - Cercle Bruges : Jupiler Pro League 13 September 2020