WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Anderlecht - Cercle Brugge : Pro League 1 december 2013

29/11/2013

Wint Anderlecht van Cercle?

Tijd om stil te staan bij een verlies is er niet dit overvolle voetbalseizoen. Anderlecht verloor afgelopen speelronde van Charleroi, maar moet het na de midweekse clash in de Champions League tegen Benfica, in eigen huis opnemen tegen Cercle Brugge. Gaan de benen bij de derde wedstrijd binnen een week wat zwaarder aanvoelen of zullen de voetballers van trainer John van den Brom ook tegen Carcle Bruge alles kunnen geven? Een voorbeschouwing.

Anderlecht
Dat het een zwaar seizoen zou worden met het wereldkampioenschap in het vooruitzicht, wist iedereen al. Voor regerend landskampioen Anderlecht is het door het Europees voetbal en de internationals die bij de club voetballen echter extra zwaar. De ploeg van John van den Brom is deze belangrijke week slecht begonnen door van Charleroi te verliezen. De andere twee wedstrijden zijn van groot belang voor Anderlecht. Tegen Benfica vecht men voor de laatste kans op overwintering, terwijl er van Cercle Brugge gewonnen moet worden om de aansluiting met de top van de ranglijst niet te verliezen. En dan staat er ook nog eens de nodige druk op de positie van trainer John van den Brom, spanning genoeg dus voor deze wedstrijd!

Cercle Brugge
Cercle Brugge presteert dit seizoen uitstekend. De ploeg eindigde vorig jaar nog op een troosteloze laatste plaats, maar wist zich via de best-of-vife serie tegen Beerschot alsnog te plaatsen voor nog een jaar Eerste Klasse. Dit seizoen blijft men voorlopig ver uit de buurt van de degradatiezone. Cercle Brugge bezet na zestien speelronden een keurige negende plaats met maar liefst twintig punten. Bovendien straalt het plezier er af bij het spel van de ploeg van Lorenzo Staelens. De minder voetballende kwaliteiten worden gecompenseerd doordat iedereen een stap extra zet, waardoor Cercle Brugge voor iedereen een lastige tegenstander kan zijn.

Voorspelling
We voorspellen een overwinning voor Anderlecht, ondanks het feit dat het de derde wedstrijd binnen een week is. Hoewel Cercle Brugge in staat zou moeten zijn om Anderlecht lang tegen te houden, voorspellen we dat de mannen van John van den Brom uiteindelijk aan het langste eind zullen trekken.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - Cercle Brugge vindt 1 december 2013 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Anderlecht
1.22
BetFirstUnibet
Gelijkspel
6.25
BetFirst
Cercle Brugge
11.00
BetFirstUnibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - Cercle Brugge : Pro League 1 december 2013