WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Anderlecht - Cercle Brugge : Pro League 1 december 2013

29/11/2013

Wint Anderlecht van Cercle?

Tijd om stil te staan bij een verlies is er niet dit overvolle voetbalseizoen. Anderlecht verloor afgelopen speelronde van Charleroi, maar moet het na de midweekse clash in de Champions League tegen Benfica, in eigen huis opnemen tegen Cercle Brugge. Gaan de benen bij de derde wedstrijd binnen een week wat zwaarder aanvoelen of zullen de voetballers van trainer John van den Brom ook tegen Carcle Bruge alles kunnen geven? Een voorbeschouwing.

Anderlecht
Dat het een zwaar seizoen zou worden met het wereldkampioenschap in het vooruitzicht, wist iedereen al. Voor regerend landskampioen Anderlecht is het door het Europees voetbal en de internationals die bij de club voetballen echter extra zwaar. De ploeg van John van den Brom is deze belangrijke week slecht begonnen door van Charleroi te verliezen. De andere twee wedstrijden zijn van groot belang voor Anderlecht. Tegen Benfica vecht men voor de laatste kans op overwintering, terwijl er van Cercle Brugge gewonnen moet worden om de aansluiting met de top van de ranglijst niet te verliezen. En dan staat er ook nog eens de nodige druk op de positie van trainer John van den Brom, spanning genoeg dus voor deze wedstrijd!

Cercle Brugge
Cercle Brugge presteert dit seizoen uitstekend. De ploeg eindigde vorig jaar nog op een troosteloze laatste plaats, maar wist zich via de best-of-vife serie tegen Beerschot alsnog te plaatsen voor nog een jaar Eerste Klasse. Dit seizoen blijft men voorlopig ver uit de buurt van de degradatiezone. Cercle Brugge bezet na zestien speelronden een keurige negende plaats met maar liefst twintig punten. Bovendien straalt het plezier er af bij het spel van de ploeg van Lorenzo Staelens. De minder voetballende kwaliteiten worden gecompenseerd doordat iedereen een stap extra zet, waardoor Cercle Brugge voor iedereen een lastige tegenstander kan zijn.

Voorspelling
We voorspellen een overwinning voor Anderlecht, ondanks het feit dat het de derde wedstrijd binnen een week is. Hoewel Cercle Brugge in staat zou moeten zijn om Anderlecht lang tegen te houden, voorspellen we dat de mannen van John van den Brom uiteindelijk aan het langste eind zullen trekken.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - Cercle Brugge vindt 1 december 2013 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Anderlecht
1.22
BetFirstUnibet
Gelijkspel
6.25
BetFirst
Cercle Brugge
11.00
BetFirstUnibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - Cercle Brugge : Pro League 1 december 2013