WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Anderlecht - Club Brugge : Jupiler Pro League 11 December 2016

11/12/2016

Op speeldag 18 staat de topper tussen Anderlecht en Club Brugge op het programma. Hoewel de titelstrijd nog lang is hangt hier steeds meer dan drie punten van af. Deze eeuwige rivalen kennen dan wel niet hun beste seizoen tot nog toe maar beide teams hebben nog uitzicht op de titel.

Anderlecht

Anderlecht heeft na weken vol kritiek eindelijk nog eens de rust kunnen terugvinden. Na het succes in de Europa League behaalde het nu ook twee opeenvolgende overwinningen tegen Moeskroen-Peruwelz en KV Kortrijk. Hierdoor heeft het zich opnieuw op de derde plaats gehesen. Trainer Weiler zal ongetwijfeld opgelucht ademhalen met de recente prestaties maar beseft vast maar al te goed dat een nederlaag tegen Brugge terug naar af betekent. Stanciu is geschorst voor de topper tegen Club Brugge maar gezien zijn prestaties tot dusver zal dat allesbehalve een aderlating betekenen.

Club Brugge

Club Brugge is de regerende Belgische kampioen maar kon nog steeds die prestatie niet bevestigen in de huidige competitie. Met erg wisselvallige resultaten staat het wel nog op de tweede plaats maar dat veegt de uitschakeling in de Beker van België en Europa niet uit. Het kan wel het missen van enkele belangrijke spelers zoals Refaelov inroepen als excuus. Gelukkig scoort Jelle Vossen aan de lopende band zodat de ploeg van Preudhomme nog steeds uitzicht heeft op het kampioenschap.

Beide teams houden elkaar in evenwicht

Wie er de statistieken van dit duel op nakijkt zal merken dat deze topper altijd een dubbeltje op zijn kant is. Hoewel er soms een groot verschil is in kwaliteit en vormpeil, betekent dit nooit dat een van beide teams makkelijk de drie punten grijpt. Anderlecht mag dit seizoen al heel wat slechte wedstrijden hebben gespeeld, toch mag Brugge zich aan een sterk paarswit verwachten. Anderlecht speelt immers altijd zijn beste wedstrijden tegen de topploegen. Ondanks de bekeruitschakeling en het Europese fiasco is er bij Club Brugge nog een pak minder druk dan bij de Brusselaars. Daarentegen kan Anderlecht wel genieten van het thuisvoordeel waardoor we verwachten dat beide teams elkaar in evenwicht zullen houden.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - Club Brugge vindt Zondag 11 December 2016 om 14:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Anderlecht
2.3
BetWay
Gelijkspel
3.4
UnibetLadBrokes
Club Brugge
3.3
UnibetLadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - Club Brugge : Jupiler Pro League 11 December 2016