WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Anderlecht - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 24 November 2019

24/11/2019

Komend weekend wordt de 16e speelronde in de Jupiler Pro League afgewerkt. We zijn dus ongeveer halverwege het reguliere seizoen dat zoals altijd wordt afgesloten met de Championship Play-Offs. Zondagavond neemt Anderlecht het in eigen stadion op tegen Courtroi. Voor beide teams staat er veel op het spel, in totaal verschillende opzichten overigens.

Anderlecht heeft het lek boven. De dramatische seizoenstart werd vervolgd met een veel betere serie matches. Op dit moment hoort de ploeg uit Brussel zelfs bij de best presterende ploegen in de Jupiler Pro League. Hoewel op dit moment nog slechts de tiende positie op de ranglijst wordt ingenomen, lijkt het erop dat Anderlecht zeker nog gaat meespelen voor een plek in de genoemde Play Offs. De achterstand op Royal Antwerp, op de zesde plaats, bedraagt slechts vier punten. Het Anderlecht met de vorm van nu gaat die achterstand vast nog inlopen.

Het verhaal van Courtroi lijkt bijna tegenovergesteld. De laatste vier matches gingen verloren. Daaronder was wel ook de match op verplaatsing bij FC Bruges (3-0). Van de verliespartijen thuis tegen Eupen (1-2) en het lager geklasseerde Waasland-Beveren (1-3) zijn de supporters echter vast veel meer geschrokken. Courtroi is daardoor afgezakt naar de dertiende plek, of anders gezegd: de vierde plek van beneden!

Anderlecht wil verder varen op de huidige koers en verder stijgen op de ranglijst. Daar zijn dit weekend zeker mogelijkheden voor. Courtroi wil wegblijven van de onderste plaatsen. Gezien de vorm van beide ploegen lijkt mij een voorspelling niet zo moeilijk. Anderlecht gaat Courtroi met redelijk gemak verslaan. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - KV Kortrijk vindt Zondag 24 November 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Anderlecht 1.56 Bingoal
Gelijkspel 4.4 Unibet
KV Kortrijk 6 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/01/2020 Unibet : Nodig je vrienden uit en krijg tot 750 euro cash!
Hopelijk heb je al heel wat van onze producten genoten. Misschien heb je wel vrienden die ook zin hebben om eens in een bepaalde sport te wedden of een gokje te wagen in het online casino? Goed nieuws : je kan zelf een beloni... Lees meer

Unibet
24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 24 November 2019