WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Anderlecht - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 07 April 2019

06/04/2019

Bikkelen voor een Europees ticket is de inzet

De ontmoeting tussen Anderlecht en Antwerp staat volledig in het teken van de laatste waterkans wie nog een Europees ticket wil veroveren. Het is al enkele decennia geleden dat Anderlecht zou afsluiten met lege handen. Geen Europees voetbal zou een hele streep door de rekening van de Brusselaars betekenen. Antwerp anderzijds kan nu al terugblikken op een geslaagd seizoen.

Anderlecht wil kost wat kost de kalmte bewaren na de hele heisa van afgelopen week

De Brusselaars hebben niet zo een fraaie week achter de rug. Ex-trainer Hein Vanhaezebrouck gooide de knuppel in het hoenderhok door te vertellen dat de ontslagpremie maar gedeeltelijk is uitbetaald. Die biecht zorgde voor de nodige commotie. Mecenas Coucke zal wellicht niet vrolijk hebben rondgelopen in de buurt van Neerpede na al deze 'vermeende' aantijgingen. Of dat ook zijn invloed gaat hebben op het sportieve vlak, is nog even koffiedik kijken. Trainer Fred Rutten zal nog een paar weken moeten wachten om Landry Dimata te kunnen opstellen. De belofte- international zit nog steeds opgezadeld met een kraakbeenletsel aan de knie. Hij is niet de enige die met de knie sukkelt. Bakkali en Lokonga worden niet meer aan de aftrap verwacht dit seizoen. Het enige sprankeltje hoop is dat Adrien Trebel opnieuw fit is. Anderlecht wil sowieso een goed figuur slaan voor het thuispubliek dat dit seizoen nog niet zoveel werd verwend. Een zege zou het imago een beetje kunnen opsmukken.

Trainer BolŲni houdt zijn manschappen scherp

Antwerp heeft een reputatie hoog te houden. De meest stugge ploeg uit 1A is heel moeilijk opzij te zetten. Dat hebben ze voldoende bewezen in de reguliere competitie. Trainer BolŲni kan geen beroep meer doen op sterkhouder Aurťlio Buta die met een knieletsel sukkelt. Voor hem is het seizoen afgelopen. Voorlopig zit Sambou Yatarť eveneens nog in de lappenmand, maar zijn terugkeer wordt op het einde van de maand opnieuw verwacht. Dat Antwerp zich niet als een gewillige prooi naar de slachtbank laat brengen is algemeen geweten. Je mag er donder op zeggen dat de Antwerpenaren hun vel duur gaan verkopen. Of gaat het thuisvoordeel toch de doorslag geven?

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - Royal Antwerp FC vindt Zondag 07 April 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Anderlecht 2.25 UnibetBetfirstGoldenPalaceBingoal
Gelijkspel 3.4 BetWayGoldenPalace
Royal Antwerp FC 3.75 BetWay

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/04/2019 Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019
Kan STVV de favoriete rol tegen Oostende waar maken? Leider Sint-Truiden ontvangt zaterdag KV Oostende in Playoff 2. Na het gelijkspel tegen Westerlo zullen de Kanaries alles op alles zetten om opnieuw aan te knopen met een... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019
Twee teams die op zoek zijn naar een revanche Het duel tussen Beerschot Wilrijk en Eupen is niet zomaar een ontmoeting. Er staat ook prestige op het spel. Met een ťťn op negen voor Beerschot en een drie op negen voor Eupen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019
Beide ploegen op zoek naar eerherstel na de recente nederlagen Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden wellicht een ander scenario in gedachten bij de start van Playoff 2. Beide teams likten afgelopen week hun wonden na de... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 07 April 2019