WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Anderlecht - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 09 December 2018

08/12/2018

Het seizoen 2018-2019 in de Jupiler Pro League is alweer ruim halverwege. KRC Genk voert de ranglijst fier aan, met een voorsprong van vier punten op FC Bruges. Daarna volgen Royal Antwerp en Anderlecht. De Brusselaren staan dus op de vierde positie met al acht (!) punten achterstand op Genk. Aanstaande zondag speelt Anderlecht thuis tegen Sporting de Charleroi, dat slechts twee plekken lager staan, met vier punten minder. Wat kunnen we verwachten van deze match?

Anderlecht is niet helemaal in goede doen dit voetbalseizoen: na 17 gespeelde matches is er dus al een achterstand van acht punten op de koploper. Behalve dat er nog twee andere ploegen boven hen op de ranglijst staan heeft het zeer goed presterende Saint Trond evenveel punten als het Brusselse team. Eind november verloor Anderlecht hun onderlinge strijd, op verplaatsing, met 4-2. Afgelopen weekend werd er in eigen huis met 0-1 verloren van koploper KRC Genk. Begin november nam Sporting Lokeren ook al een punt mee uit Brussel. Anderlecht neemt het nu dus op tegen Charleroi, opnieuw in eigen stadion. Deze match moet gewonnen worden om niet verder achterop te geraken. Wat het Brusselse team vertrouwen zal geven is dat de thuisnederlaag van zondag pas de eerste was in dit seizoen.

Sporting de Charleroi staat dus op een keurige zesde plaats. Vooral thuis wordt er goed gepresteerd, met wel al drie nederlagen maar ook al zes overwinningen. Op verplaatsing werd er pas twee keer gewonnen. In de voorbije weken werd er gewonnen van Saint Trond, FC Bruges, Lokeren en Cercle Bruges. Tussendoor was er een nederlaag bij het laag geklasseerde Oostende. Charleroi passeerde afgelopen weekend Gandt en Standard de LiŤge op de ranglijst. Het zal er ook alles aan doen om de huidige plek vast te houden omdat die recht geeft op deelname aan de Championship Play-Offs.

Anderlecht gaat zeker geen makkelijke tegenstander krijgen aan Charleroi. Ik verwacht wel dat de Brusselaren met een minimale overwinning aan het langste eind trekken en Sporting met lege handen terug naar Charleroi sturen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - Sporting Charleroi vindt Zondag 09 December 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Anderlecht 1.89 GoldenVegas
Gelijkspel 3.8 GoldenVegas
Sporting Charleroi 4.2 UnibetGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/12/2018 Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018
Stormt Charleroi de top zes binnen? Het jaar nadert langzaam maar zeker zijn einde maar de Jupiler Pro League is gelukkig nog lang niet afgelopen. Wel zijn we in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal inmiddels ruim o... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018
Weet Kortrijk ook van Club Brugge punten af te pakken? Hoewel de winter in zicht is en we richting de kerst gaan, zijn we in de Jupiler Pro League inmiddels al ruim over de helft van het reguliere seizoen heen. Dat heeft natu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018
In de Jupiler Pro League speelt Sporting Lokeren aanstaande zaterdag een thuismatch tegen Saint Trond. Als we kijken naar de ranglijst lijkt de uitslag van deze match al van tevoren vast te staan. Lokeren is immers de laagst ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 09 December 2018