WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek Anderlecht - Standard Luik : Jupiler Pro League 05 Mei 2019

03/05/2019

Anderlecht-Standard: twee knock-out geslagen teams tegenover elkaar

Met Anderlecht-Standard staan twee teams tegenover elkaar die de gang van zaken in Playoff 1 wel heel anders hadden voorgesteld. Anderlecht startte met de ambitie om nog aanspraak te kunnen maken op een Europees ticket. Maar die droom is als een kaartenhuisje in elkaar gezakt met ťťn op achttien punten. Standard hoopte nog zich te kunnen mengen in de het titanengevecht voor de titel, maar die steile ambities kregen al meteen bij de start een fikse knauw.

Anderlecht blijft in de hoek waar de klappen vallen

Het loopt van geen meter bij Anderlecht. Dat is de intrieste conclusie die waarnemers moeten vaststellen. Ook tegen Club Brugge was er weinig te merken van een positieve kentering ondanks de trainerswissel. Van een schokeffect was er nooit sprake en op ťťn schot van Trebel na was de offensieve balans ingevuld. Anderlecht moet ook op extra sportief vlak de kelk tot op de bodem ledigen. Na het vuurwerk incident lieten de Brusselse supporters alweer zich van hun slechtste kant zien door muurgevels met graffiti vol te spuiten in Brugge. Ondanks alle verwoede pogingen van manager Verschueren ten spijt, blijft het onrustig. Zowel op als naast het terrein. Een overwinning in de Classico tegen Standard zouden de opengereten wonden een beetje kunnen verzachten.

Standard kan best mathematisch het Europees ticket veilig stellen

Dat de Rouches helemaal knock-out zijn geslagen voor de titelstrijd is hard aangekomen in het vroege stadium van de Playoff 1 competitie. De Luikenaars kunnen best wel op Anderlecht een overwinning halen om mathematisch zeker te zijn van een Europees ticket. Bij eventueel verlies weet je maar nooit hoe een kat in het nauw gedreven nog rare sprongen gaat maken. Wonderen in het voetbal zijn niet de wereld uit. Dat er bij Standard binnenskamers brandjes moeten worden geblust, bleek tijdens de vorige competitiedag. Spelbepaler Carcela belandde naast de selectie. Michel Preud'homme stak trouwens niet onder stoelen of banken dat hij niet verwacht dat Carcela volgend jaar nog op de loonlijst van de Rouches staat. Paul-Josť Mpoku is opnieuw hersteld van een blessure. Maar liet ondertussen weten dat hij enkele aanbiedingen heeft vanuit het buitenland. Een overwinning op het terrein van de aartsrivaal zou meer dan welkom zijn.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - Standard Luik vindt Zondag 05 Mei 2019 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Anderlecht 2 Unibet
Gelijkspel 4 Unibet
Standard Luik 3.75 GoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - Standard Luik : Jupiler Pro League 05 Mei 2019