WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Anderlecht - Standard Luik : Jupiler Pro League 05 Mei 2019

03/05/2019

Anderlecht-Standard: twee knock-out geslagen teams tegenover elkaar

Met Anderlecht-Standard staan twee teams tegenover elkaar die de gang van zaken in Playoff 1 wel heel anders hadden voorgesteld. Anderlecht startte met de ambitie om nog aanspraak te kunnen maken op een Europees ticket. Maar die droom is als een kaartenhuisje in elkaar gezakt met ťťn op achttien punten. Standard hoopte nog zich te kunnen mengen in de het titanengevecht voor de titel, maar die steile ambities kregen al meteen bij de start een fikse knauw.

Anderlecht blijft in de hoek waar de klappen vallen

Het loopt van geen meter bij Anderlecht. Dat is de intrieste conclusie die waarnemers moeten vaststellen. Ook tegen Club Brugge was er weinig te merken van een positieve kentering ondanks de trainerswissel. Van een schokeffect was er nooit sprake en op ťťn schot van Trebel na was de offensieve balans ingevuld. Anderlecht moet ook op extra sportief vlak de kelk tot op de bodem ledigen. Na het vuurwerk incident lieten de Brusselse supporters alweer zich van hun slechtste kant zien door muurgevels met graffiti vol te spuiten in Brugge. Ondanks alle verwoede pogingen van manager Verschueren ten spijt, blijft het onrustig. Zowel op als naast het terrein. Een overwinning in de Classico tegen Standard zouden de opengereten wonden een beetje kunnen verzachten.

Standard kan best mathematisch het Europees ticket veilig stellen

Dat de Rouches helemaal knock-out zijn geslagen voor de titelstrijd is hard aangekomen in het vroege stadium van de Playoff 1 competitie. De Luikenaars kunnen best wel op Anderlecht een overwinning halen om mathematisch zeker te zijn van een Europees ticket. Bij eventueel verlies weet je maar nooit hoe een kat in het nauw gedreven nog rare sprongen gaat maken. Wonderen in het voetbal zijn niet de wereld uit. Dat er bij Standard binnenskamers brandjes moeten worden geblust, bleek tijdens de vorige competitiedag. Spelbepaler Carcela belandde naast de selectie. Michel Preud'homme stak trouwens niet onder stoelen of banken dat hij niet verwacht dat Carcela volgend jaar nog op de loonlijst van de Rouches staat. Paul-Josť Mpoku is opnieuw hersteld van een blessure. Maar liet ondertussen weten dat hij enkele aanbiedingen heeft vanuit het buitenland. Een overwinning op het terrein van de aartsrivaal zou meer dan welkom zijn.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - Standard Luik vindt Zondag 05 Mei 2019 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Anderlecht 2 Unibet
Gelijkspel 4 Unibet
Standard Luik 3.75 GoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/08/2019 Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019
Liverpool tegen Chelsea als match om de UEFA Super Cup. Twee Engelse ploegen, wie had dat verwacht? Zoals natuurlijk bekend won Liverpool afgelopen seizoen de Champions League door Tottenham, ook al een Engelse ploeg dus, in... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019
In het nog prille Jupiler Pro League seizoen 2019-2020 kan de tegenstelling eigenlijk niet groter zijn dan die tussen Saint-Trond en Standard de LiŤge. De thuisspelende ploeg van aanstaande zondagmiddag is na twee matches nog... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sporting Lokeren - Lommel SK : Proximus League 11 Augustus 2019
Een week later dan in de Jupiler Pro League is ook de strijd een niveau lager in de Proximus League weer losgebarsten. Eťn van de affiches van komend weekend en de enige zondagmatch is die tussen Lokeren en Lommel. Wat kunnen... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - Standard Luik : Jupiler Pro League 05 Mei 2019