WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Anderlecht - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 10 Februari 2019

10/02/2019

Op speeldag 25 van de Jupiler Pro League nemen Anderlecht en Zulte Waregem het tegen elkaar op. Een wedstrijd waarin vooral de thuisploeg veel te verliezen heeft.

Anderlecht: moet achtervolging inzetten

Op de vorige speeldag verloor Anderlecht op het veld van concurrent Standard Luik en daarmee tuimelde het uit de top zes van het klassement. Met nog zes wedstrijden te gaan lijkt het alsof de Brusselaars zullen moeten strijden voor een plaats in Playoff I. Wil het zich nog plaatsen voor Playoff I, dan moet het de punten tegen Zulte Waregem thuis houden. Makkelijker gezegd dan gedaan, want na de winterstop haalde Anderlecht slechts drie punten uit evenveel wedstrijd, waarmee het de povere reeks van voor de winterstop lijkt verder te zetten. De druk op de thuisploeg is groot gezien het moeilijke programma dat hen wacht. Zo spelen ze de komende weken nog uit tegen Antwerp en thuis tegen rivaal Club Brugge.

Zulte Waregem: degradatie vermeden

Even leek Zulte Waregem in een rampzalige situatie te zitten, maar een overwinning tegen concurrent Lokeren en Cercle Brugge heeft ervoor gezorgd dat het degradatiespook is verdwenen. Hierdoor kunnen de West-Vlamingen nu zonder zorgen de rest van het seizoen uitspelen. Daarnaast heeft Zulte Waregem de reputatie een echte gesel te zijn voor de grote clubs. Onder meer Club Brugge mocht dit eerder dit seizoen nog ondervinden.

Anderlecht heeft moeite om de punten thuis te houden

Bij Anderlecht is het van moeten. Ze kunnen zich geen puntenverlies thuis permitteren in de strijd om een plaats in Playoff I. Zeker niet gezien het moeilijke programma dat nog volgt. Zulte Waregem daarentegen speelt zonder druk en kan zeker grote clubs verrassen. We vermoeden dan ook een counterend Zulte Waregem die bij momenten de thuisploeg pijn zal doen. Toch zien we uiteindelijk de thuisploeg nipt de bovenhand halen en de drie punten thuis houden.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Anderlecht - Zulte Waregem vindt Zondag 10 Februari 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Anderlecht 1.67 UnibetCircusGoldenVegas
Gelijkspel 4.24 CircusGoldenVegas
Zulte Waregem 4.9 UnibetBetfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/04/2019 Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019
Kan STVV de favoriete rol tegen Oostende waar maken? Leider Sint-Truiden ontvangt zaterdag KV Oostende in Playoff 2. Na het gelijkspel tegen Westerlo zullen de Kanaries alles op alles zetten om opnieuw aan te knopen met een... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019
Twee teams die op zoek zijn naar een revanche Het duel tussen Beerschot Wilrijk en Eupen is niet zomaar een ontmoeting. Er staat ook prestige op het spel. Met een ťťn op negen voor Beerschot en een drie op negen voor Eupen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019
Beide ploegen op zoek naar eerherstel na de recente nederlagen Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden wellicht een ander scenario in gedachten bij de start van Playoff 2. Beide teams likten afgelopen week hun wonden na de... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Anderlecht - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 10 Februari 2019