WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Antwerp - Sporting Lokeren : Pro League Belgique 21 December 2017

18/12/2017

Wint Antwerp ook van Lokeren?

Kerst zit er aan te komen, maar we zijn nog niet uit gevoetbald in de Jupiler Pro League. Er staat deze week namelijk ook nog een midweekse speelronde op het programma, met opnieuw enkele prachtige wedstrijden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de spannende ontmoeting tussen Royal Antwerp en Lokeren? Voor beide ploegen staat er behoorlijk veel op het spel en dus zal het een wedstrijd worden waarin met de mest tussen de tanden gespeeld gaat worden. Maar wie gaat er met de overwinning vandoor? Een voorbeschouwing.

Royal Antwerp
Historie is belangrijk, juist ook in het voetbal. Daarom zijn de meeste voetballiefhebbers in België erg blij dat de oudste club in het betaalde voetbal terug is op het hoogste niveau. Royal Antwerp is namelijk lang afwezig geweest maar kent de laatste jaren een bijzondere opmars waarin het meerdere keren promoveerde en op die manier uiteindelijk in de Eerste Klasse terecht kwam. En tot ieders verassing doet de ploeg het ook op het hoogste niveau uitstekend. We zijn immers al over de helft van de reguliere competitie heen en Antwerp staat op een uitstekende vierde plaats, die aan het eind van het seizoen recht geeft op play-off I. Van de laatste vijf wedstrijden werden er drie gewonnen en twee gelijkgespeeld. In totaal verloor de ploeg zelfs nog maar vier keer dit seizoen.

Lokeren
Bij Lokeren gaat het een stuk minder. Het verval van de laatste jaren wordt ook dit seizoen een vervolg gegeven. Nadat de ploeg jarenlang meespeelde om de bovenste plaatsen, eindigde het de afgelopen seizoenen twee keer op de elfde plaats. Dit jaar is het zelfs nog erger en zal het een strijd worden tegen degradatie. Na 19 wedstrijden staat Lokeren namelijk op de voorlaatste plaats. Wel moet daarbij gezegd worden dat het gat met nummer laatst Eupen vijf punten bedraagt en dus behoorlijk is. Van de laatste vijf wedstrijden wist Lokeren er niet één te winnen.

Voorspelling
We denken dat Royal Antwerp in eigen huis niet al te veel moeite zal hebben met Lokeren en voorspellen dan ook een ruime overwinning voor Antwerp.

 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Antwerp - Sporting Lokeren vindt Donderdag 21 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Antwerp
1.8
CircusGoldenVegas
Gelijkspel
3.75
CircusGoldenVegas
Sporting Lokeren
5.5
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/04/2018 Pronostiek Juventus - Real Madrid : Champions League 03 April 2018
In de kwartfinale van de Champions League nemen Juventus en Real Madrid het tegen elkaar op. Dat is meteen ook een heruitgave van de finale van vorig jaar die door Real Madrid werd gewonnen met ruime cijfers. Hierdoor werd Ma... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
02/04/2018 Pronostiek Club Brugge - KRC Genk : Jupiler Pro League 02 April 2018
Nog tien cruciale wedstrijden wachten de teams om de ontknoping te kennen van dit seizoen in de Jupiler Pro League. Door een sterke competitiestart en een ruime voorsprong op de concurrentie ontpopte Club Brugge zich als gedo... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
02/04/2018 Pronostiek Royal Antwerp FC - KV Oostende : Jupiler Pro League 02 April 2018
Royal Antwerp FC en KV Oostende, treffen elkaar op maandag 2 april, Tweede Paasdag 2018 om een duel in de Belgische Europa League Play offs. Beide elftallen stonden ook al tegenover elkaar op 17 februari 2018. Dat duel werd b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Antwerp - Sporting Lokeren : Pro League Belgique 21 December 2017