WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Arsenal - Liverpool : Premier League 14 Augustus 2016

14/08/2016

Wie wint eerste topper in Premier League?

Eindelijk is het lange wachten voorbij. Na een spannend Europees Kampioenschap en een korte vakantie, gaat komend weekeinde de Engelse Premier League weer van start. Met zoveel topploegen in de competitie is er bijna welke week wel een topwedstrijd te bewonderen en dat geldt ook voor de eerste competitieronde. Daarin speelt Arsenal namelijk voor eigen publiek tegen Liverpool. Hoe zullen beide ploegen het seizoen beginnen? Is het eerst aftasten of zal het direct spektakel worden? Een voorbeschouwing.

Arsenal
Arsenal is dit seizoen voor een groot gedeelte intact gebleven in vergelijking met vorig seizoen. Tot nog toe vertrokken er geen belangrijke speler. Wel werd er al een topaankoop gedaan. The Gunners kochten namelijk Granit Xhaka voor maar liefst 34 miljoen euro van Borussia Monchengladbach. Daarnaast is de transferperiode natuurlijk nog niet afgelopen en kan er nog van alles gebeuren. Arsenal kende vorig jaar een prima seizoen en streed lang mee om de titel. Zoals wel vaker het geval is bij de Londenaren, ging het echter in de slotfase van de competitie mis waardoor Leicester City er met de landstitel vandoor ging. Dit jaar wil Arsenal opnieuw vol voor de titel gaan. De eerste wedstrijd is dan ook direct een goede graadmeter. De spelers zullen tot het uiterste gemotiveerd zijn om de wedstrijd tegen Liverpool te winnen.

Liverpool
Het seizoen van Liverpool was er vorig jaar één om snel te vergeten. De ploeg eindigde op een zeer teleurstellende achtste plaats en dat zal dit seizoen echt beter moeten. Daarvoor deed trainer Jurgen Klopp in ieder geval al wat aankopen. Zo werd Mané, uitblinker van Southampton afgelopen seizoen, voor 35 miljoen aangetrokken en slaagde Liverpool er ook in om middenvelder Wijnaldum te contracteren. Bovendien zijn er nog geen belangrijke spelers vertrokken. De meeste Liverpool aanhangers zijn positief gestemd over het komende seizoen, maar de eerste wedstrijd is wel direct een lastige. Kan Liverpool toch stunten in Londen?

Voorspelling
Het is natuurlijk altijd lastig om een wedstrijd aan het begin van het seizoen te voorspellen. We denken echter dat Arsenal het thuisvoordeel optimaal benut en de wedstrijd wint.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Arsenal - Liverpool vindt Zondag 14 Augustus 2016 om 17:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Arsenal
2.66
LadBrokes
Gelijkspel
3.55
Unibet
Liverpool
2.9
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Arsenal - Liverpool : Premier League 14 Augustus 2016