WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Arsenal - Liverpool : Premier League 24 Augustus 2015

23/08/2015

Wint Arsenal van Liverpool?

In de Engelse Premier League is het seizoen inmiddels alweer in volle gang. Komend weekeinde staat alweer de derde speelronde van deze competitie op het programma. Vanwege het groot aantal sterke ploegen in Engeland staat er vrijwel elke week wel een topmatch voor de voetballiefhebbers klaar. Deze week is dat de wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool. Wie van beide ploegen kan direct in het begin van het seizoen al een gevoelige tik uitdelen aan de concurrentie? Een voorbeschouwing.

Arsenal
Arsenal kende dit seizoen een valse start. De ploeg liet in de voorbereiding bij vlagen weer het voetbal zien waar ze wereldberoemd mee zijn geworden, maar liet het in de openingswedstrijd van het seizoen direct afweten. In eigen huis ging de ploeg van Wegner verrassend met 0-2 ten onder tegen het lager ingeschatte West Ham United. Ook de tweede wedstrijd ging het niet vanzelf voor 'The Gunners'. In een spannende uitwedstrijd wist men nipt met 1-2 te winnen van Crystal Palace. Toch wil Arsenal dit seizoen dolgraag in de top van het klassement eindigen. Hoewel de ploeg niet meer mee lijkt te kunnen met het grote geld dat bij Chelsea en in Manchester te vinden is, heeft het als doelstelling om zich te plaatsen voor de Champions League. Getuige de eerste twee wedstrijden zal dat een hels karwei worden en daarom is de match tegen Liverpool direct al van groot belang.

Liverpool
Met de verkoop van Sterling aan Manchester City, lijkt Liverpool aan kwaliteit te hebben ingeleverd. Er kwamen echter ook enkele versterkingen bij en hoewel het nog vroeg in het seizoen is, lijkt Liverpool over een uitgebalanceerd elftal te beschikken. Dat zien we onder andere aan de start van het seizoen. Liverpool wist de eerste twee wedstrijden te winnen en kreeg nog geen enkel doelpunt tegen. Dat men zelf in beide wedstrijden ook slechts een keer wist te scoren is wellicht de enige negatieve kanttekening die we kunnen plaatsen. Liverpool zal in ieder geval over genoeg zelfvertrouwen beschikken.

Voorspelling
Deze wedstrijd zal door details beslist worden. We denken dat Arsenal zal winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Arsenal - Liverpool vindt Maandag 24 Augustus 2015 om 21:__ uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Arsenal
1.75
BwinLadBrokes
Gelijkspel
4
Unibet
Liverpool
5.05
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Arsenal - Liverpool : Premier League 24 Augustus 2015