WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek AS Eupen - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 31 Oktober 2018

31/10/2018

Het Jupiler Pro League seizoen gaat alweer haar 13e ronde in, deze keer wordt er doordeweeks een programma afgewerkt. AS Eupen ontvang Cercle Bruges in eigen stadion. Eupen bezet op dit moment de 11e positie op de ranglijst, Cercle Bruges staat ťťn plek lager maar heeft evenveel punten.

As Eupen speelde de voorbij weken tegen topploegen. Tegen Royal Antwerp werd thuis met 1-2 verloren, uit bij koploper KRC Genk stond na 90 minuten dezelfde stand op het scorebord, in het voordeel van Genk wel te verstaan. Afgelopen weekend verbaasden de Eupenaren echter vriend en vijand door thuis het goed draaiende Anderlecht met 2-1 te verslaan.

Cercle Bruges trof de afgelopen periode ook een aantal topploegen. Het verloor een maand geleden thuis met 2-5 tegen hetzelfde KRC Genk, daarna werd er met 4-0 verloren bij stadgenoot en rivaal FC Bruges, dat daarna aan een matige serie matches begon. Cercle wist daarna thuis wel met 2-1 te winnen van middenmoter Charleroi. Vervolgens werd er met 4-2 verloren bij Anderlecht. Afgelopen weekend pakte Cercle weer eens een punt door in eigen huis met 1-1 gelijk te spelen tegen Courtroi.

Gezien de resultaten van de afgelopen weken schat ik AS Eupen op dit moment net iets sterker in dan Cercle Bruges. Ook verwacht dat ik dat het thuisvoordeel een rol zal spelen. Eupen presteert thuis zeker niet geweldig maar Cercle heeft nog geen uitmatch gewonnen. Ik voorspel dan ook een minimale overwinning voor AS Eupen. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Eupen - Cercle Brugge vindt Woensdag 31 Oktober 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AS Eupen 2.07 UnibetCircusGoldenVegas
Gelijkspel 3.66 Circus
Cercle Brugge 3.65 CircusGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/11/2018 Pronostiek BelgiŽ - IJsland : UEFA Nations League 15 November 2018
Op de derde speeldag van de Nations League neemt BelgiŽ het thuis op tegen IJsland. Voor Ijsland is het de laatste wedstrijd in de poule, terwijl BelgiŽ op weg is naar de groepswinst. BelgiŽ: favorietIn deze groep is BelgiŽ f... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
05/11/2018 Pronostiek Manchester City - Shakhtar Donetsk : Champions Leagues 07 November 2018
Op speeldag vier van de Champions League neemt de Engelse kampioen Manchester City het op tegen het Oekraiense Shakthar Donetsk. In deze fase zijn de kaarten inmiddels geschud en worden de komende resultaten doorslaggevend. M... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
31/10/2018 Pronostiek AS Eupen - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 31 Oktober 2018
Het Jupiler Pro League seizoen gaat alweer haar 13e ronde in, deze keer wordt er doordeweeks een programma afgewerkt. AS Eupen ontvang Cercle Bruges in eigen stadion. Eupen bezet op dit moment de 11e positie op de ranglijst, ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AS Eupen - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 31 Oktober 2018