WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek AS Eupen - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 31 Oktober 2018

31/10/2018

Het Jupiler Pro League seizoen gaat alweer haar 13e ronde in, deze keer wordt er doordeweeks een programma afgewerkt. AS Eupen ontvang Cercle Bruges in eigen stadion. Eupen bezet op dit moment de 11e positie op de ranglijst, Cercle Bruges staat ťťn plek lager maar heeft evenveel punten.

As Eupen speelde de voorbij weken tegen topploegen. Tegen Royal Antwerp werd thuis met 1-2 verloren, uit bij koploper KRC Genk stond na 90 minuten dezelfde stand op het scorebord, in het voordeel van Genk wel te verstaan. Afgelopen weekend verbaasden de Eupenaren echter vriend en vijand door thuis het goed draaiende Anderlecht met 2-1 te verslaan.

Cercle Bruges trof de afgelopen periode ook een aantal topploegen. Het verloor een maand geleden thuis met 2-5 tegen hetzelfde KRC Genk, daarna werd er met 4-0 verloren bij stadgenoot en rivaal FC Bruges, dat daarna aan een matige serie matches begon. Cercle wist daarna thuis wel met 2-1 te winnen van middenmoter Charleroi. Vervolgens werd er met 4-2 verloren bij Anderlecht. Afgelopen weekend pakte Cercle weer eens een punt door in eigen huis met 1-1 gelijk te spelen tegen Courtroi.

Gezien de resultaten van de afgelopen weken schat ik AS Eupen op dit moment net iets sterker in dan Cercle Bruges. Ook verwacht dat ik dat het thuisvoordeel een rol zal spelen. Eupen presteert thuis zeker niet geweldig maar Cercle heeft nog geen uitmatch gewonnen. Ik voorspel dan ook een minimale overwinning voor AS Eupen. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Eupen - Cercle Brugge vindt Woensdag 31 Oktober 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AS Eupen 2.07 UnibetCircusGoldenVegas
Gelijkspel 3.66 Circus
Cercle Brugge 3.65 CircusGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AS Eupen - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 31 Oktober 2018