WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek AS Eupen - Club Brugge : Jupiler Pro League 03 December 2017

01/12/2017

Blijft Club Brugge winnen?

De helft van het seizoen in de Eerste Klasse is voorbij en dus werken de ploegen langzaam maar zeker toe naar de allesbeslissende fase in de Belgische competitie: de play-offs.. Alle mogelijkheden liggen nog open waardoor het een ontzettend spannende tweede helft van het seizoen kan gaan worden. Nummer één Club Brugge heeft dan wel een comfortabele voorsprong, maar kan dat met enkele verliespartijen zomaar uit handen geven. En ook de nummer laatst Eupen is nog lang niet kansloos in deze competitie. Komende speelronde spelen beide ploegen tegen elkaar in Eupen. Kan de hekkensluiter van de ranglijst voor gigantische stunt zorgen of gaat Club Brugge 'gewoon' winnen? Een voorbeschouwing.

Eupen
Het was een waar volksfeest in Eupen toen de plaatselijke KAS vorig jaar erin slaagde om in de Eerste Klasse te blijven. Men was slechts voor de tweede keer in de historie actief op het hoogste niveau en slaagde er voor de eerste keer ook in om dat te blijven. Dit jaar is het echter opnieuw een flinke strijd tegen degradatie en op dit moment staat de ploeg aan de verkeerde kant van de streep. Eupen is namelijk de hekkensluiter van de ranglijst en wist tot dusver slechts tien punten te verzamelen uit zestien wedstrijden. Nummer voorlaatst KV Mechelen heeft echter slechts twee puntjes meer en dus liggen alle mogelijkheden nog open. Dan moeten er echter wel resultaten behaald gaan worden en wat dat betreft ziet het er somber uit. In de laatste vijf wedstrijden verzamelde Eupen slechts één schamel puntje.

Club Brugge
Een jaar de titel mislopen is wat Club Brugge betreft wel weer genoeg. Vorig seizoen moest Club het kampioenschap namelijk aan Anderlecht laten en daarom is men vastbesloten de titel dit jaar weer in Brugge te vieren. Daar is men in ieder geval alvast goed mee begonnen, gezien de ranglijst. Club Brugge gaat fier aan kop met veertig punten uit zestien wedstrijden en heeft daarmee een voorsprong van zes punten op eerste achtervolger Charleroi. Op nummer drie en grote concurrent Anderlecht is de voorsprong zelfs al negen punten. Club Brugge zal willen blijven winnen om de voorsprong hetzelfde te houden of wellicht zelfs groter te maken.

Voorspelling
Club Brugge is in uitstekende vorm en Eupen kent juist een hele slechte serie. Het is dus niet moeilijk om een winnaar te voorspellen, al kan er natuurlijk altijd een verrassing plaats vinden. We voorspellen echter een makkelijke overwinning voor Club.

 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Eupen - Club Brugge vindt Zondag 03 December 2017 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
AS Eupen
5.5
CircusGoldenVegas
Gelijkspel
4.6
Unibet
Club Brugge
1.666
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AS Eupen - Club Brugge : Jupiler Pro League 03 December 2017