WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek AS Eupen - Club Brugge : Jupiler Pro League 10 Maart 2019

06/03/2019

De achterstand op Genk verkleinen is de boodschap

De voorsprong van Genk smelt zienderogen als sneeuw onder de zon. De kloof van elf punten op Club Brugge is ondertussen slecht zes punten geworden. Met de halvering van de punten tijdens de nacompetitie voor ogen heeft Club Brugge veel kans dat ze hun titel kunnen verlengen. Dat zou voor het Brugge kamp een orgelpunt van formaat zijn. maar dan zal men wel tegen Eupen moeten winnen wat op zich al een taaie tegenstander is. Een overwinning in het Oostkanton zou vooral een mentale opkikker kunnen opleveren in het vooruitzicht van de matchen in Playoff 1. Het zou betekenen dat de uittredende kampioenploeg als torenhoge favoriet aan de aftrap van de nacompetitie gaat verschijnen.

Eupen kijkt al uit naar het volgende seizoen

KAS Eupen kan nog een rol van betekenis spelen in functie van Playoff 1. Bij een overwinning zou het leider Genk ter hulp kunnen schieten. Maar voor de trainersstaf en de spelers zit de normale competitie er nu al op. De blikken zijn al enkele weken gericht naar volgend seizoen toe. Met die wetenschap in het achterhoofd kan het team uit het Oostkanton op een ontspannen manier de komst van Club Brugge tegemoet zien. Zij zijn van plan het vel van de beer duur te verkopen omdat ze hun thuisreputatie hoog moeten houden. De hamvraag is of de thuisploeg de batterijen nog voldoende kan opladen voor deze ontmoeting.

Het psychologisch voordeel van Club Brugge bij een overwinning

Club Brugge heeft de laatste weken een goed zaak gedaan nadat leider Racing Genk slag om slinger puntenverlies lijdt. Op een gegeven moment hadden de Limburgers elf punten voorsprong tot de saga rond Pozuelo tot stand kwam. Club is met rasse schreden genaderd tot zes punten. Als je daar de halvering van het puntentotaal in de nacompetitie van aftrekt, heeft Club slechts drie punten achterstand op Racing Genk. Een overbrugbare achterstand zonder meer. Het is voor trainer Leko en co belangrijk om de verplaatsing in Eupen tot een goed einde te brengen. Het zou een psychologisch voordeel kunnen opleveren bij de start van de nacompetitie ten opzichte van hun tegenstrevers.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Eupen - Club Brugge vindt Zondag 10 Maart 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AS Eupen 5.5 LadBrokes
Gelijkspel 4.3 Unibet
Club Brugge 1.65 GoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AS Eupen - Club Brugge : Jupiler Pro League 10 Maart 2019