WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek AS Eupen - Club Brugge : Jupiler Pro League 10 Maart 2019

06/03/2019

De achterstand op Genk verkleinen is de boodschap

De voorsprong van Genk smelt zienderogen als sneeuw onder de zon. De kloof van elf punten op Club Brugge is ondertussen slecht zes punten geworden. Met de halvering van de punten tijdens de nacompetitie voor ogen heeft Club Brugge veel kans dat ze hun titel kunnen verlengen. Dat zou voor het Brugge kamp een orgelpunt van formaat zijn. maar dan zal men wel tegen Eupen moeten winnen wat op zich al een taaie tegenstander is. Een overwinning in het Oostkanton zou vooral een mentale opkikker kunnen opleveren in het vooruitzicht van de matchen in Playoff 1. Het zou betekenen dat de uittredende kampioenploeg als torenhoge favoriet aan de aftrap van de nacompetitie gaat verschijnen.

Eupen kijkt al uit naar het volgende seizoen

KAS Eupen kan nog een rol van betekenis spelen in functie van Playoff 1. Bij een overwinning zou het leider Genk ter hulp kunnen schieten. Maar voor de trainersstaf en de spelers zit de normale competitie er nu al op. De blikken zijn al enkele weken gericht naar volgend seizoen toe. Met die wetenschap in het achterhoofd kan het team uit het Oostkanton op een ontspannen manier de komst van Club Brugge tegemoet zien. Zij zijn van plan het vel van de beer duur te verkopen omdat ze hun thuisreputatie hoog moeten houden. De hamvraag is of de thuisploeg de batterijen nog voldoende kan opladen voor deze ontmoeting.

Het psychologisch voordeel van Club Brugge bij een overwinning

Club Brugge heeft de laatste weken een goed zaak gedaan nadat leider Racing Genk slag om slinger puntenverlies lijdt. Op een gegeven moment hadden de Limburgers elf punten voorsprong tot de saga rond Pozuelo tot stand kwam. Club is met rasse schreden genaderd tot zes punten. Als je daar de halvering van het puntentotaal in de nacompetitie van aftrekt, heeft Club slechts drie punten achterstand op Racing Genk. Een overbrugbare achterstand zonder meer. Het is voor trainer Leko en co belangrijk om de verplaatsing in Eupen tot een goed einde te brengen. Het zou een psychologisch voordeel kunnen opleveren bij de start van de nacompetitie ten opzichte van hun tegenstrevers.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Eupen - Club Brugge vindt Zondag 10 Maart 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AS Eupen 5.5 LadBrokes
Gelijkspel 4.3 Unibet
Club Brugge 1.65 GoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AS Eupen - Club Brugge : Jupiler Pro League 10 Maart 2019