WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek AS Eupen - Moeskroen : Jupiler Pro League 15 December 2018

14/12/2018

Wie wint clash tussen Eupen en Moeskroen?

Iedere wedstrijd en iedere punt telt. Dat is iets wat we de afgelopen jaren zeker geleerd hebben in de Jupiler Pro League. Aan het einde kan namelijk een punt het verschil zijn tussen al dan niet kampioen of tussen lijfsbehoud en degraderen. Daarom zien we ook ieder weekeinde weer alle ploegen vechten voor de punten. Ook komend weekeinde hebben we weer een aantal prachtige affiches. Eupen speelt bijvoorbeeld thuis tegen Moeskroen. Beide ploegen staan op dit moment in de middenmoot maar kunnen met wat ongelukkige resultaten zomaar in de gevarenzone terecht komen.

Eupen

Met 19 punten uit 18 wedstrijden is Eupen voorlopig terug te vinden op de twaalfde plaats van het klassement. Het staat echter allemaal gevaarlijk dicht bij elkaar. Enkele verliespartijen op rij en je kelder zomaar helemaal naar beneden. Het is voor Eupen dus van belang om de punten te blijven pakken. Afgelopen weekend lukte dat helaas niet toen er met 2-0 werd verloren van Gent. De week ervoor behaalde men echter een ontzettend belangrijke overwinning op Waasland-Beveren waardoor de ploeg nu een stuk steviger in de middenmoot staat. Opvallend is trouwens dat Eupen vooral thuis erg sterk blijkt te zijn. Verreweg de meeste overwinningen dit seizoen werden namelijk voor eigen publiek behaald.

Moeskroen

Moeskroen is dus gewaarschuwd. Deze ploeg staat twee plaatsen lager en wist tot nog toe 14 punten uit evenveel wedstrijden te halen. Daarmee staat Moeskroen wel degelijk in de gevarenzone aangezien Waasland-Beveren, dat op de voorlaatste plaats staat, evenveel punten heeft. Moeskroen moet dus punten gaan sprokkelen en tegen een ploeg als Eupen is de kans daarop nu eenmaal groter dan tegen de echte topploegen. Ook Moeskroen zal dan ook gemotiveerd aan de aftrap verschijnen en voor iedere meter op het veld willen vechten. De ploeg wist sinds half september nog maar twee keer te winnen in de competitie en zal dus gebrand zijn op een resultaat.

Voorspelling

Wedstrijden als deze zijn altijd lastig te voorspellen. Eupen heeft laten zien thuis de nodige punten te kunnen pakken, vooral tegen lager geklasseerde ploegen. We voorspellen daarom dat Eupen deze wedstrijd gaat winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Eupen - Moeskroen vindt Zaterdag 15 December 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AS Eupen 2.1 GoldenVegas
Gelijkspel 3.6 CircusGoldenVegas
Moeskroen 3.65 UnibetGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AS Eupen - Moeskroen : Jupiler Pro League 15 December 2018