WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019

20/07/2019

Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zijn er trainingskampen geweest en vriendschappelijke matches gespeeld. Allemaal leuk en aardig maar ze zijn uiteraard vooral profvoetballer geworden om te strijden om de punten, om de hoogst mogelijke klassering, om het kampioenschap. Het zou overigens erg verrassend zijn als Royal Antwerp of AS Eupen daarin een rol van betekenis gaan spelen maar we hebben natuurlijk vaker ploegen gezien die opeens erg sterk presteerden.

De Eupenaren sloten de vorige competitie af op de twaalfde positie, op veilige afstand van de degradatieplek. In Europa League Groep A werd er niet serieus meegedaan om een plek in de finale. AS Eupen eindigde op de voorlaatste plaats. Nieuwe ronde, nieuwe kansen: waarschijnlijk zal Eupen zich ook dit seizoen eerst vooral moeten richten op behoud in de Jupiler Pro League.

Royal Antwerp sleepte een ticket voor deelname aan de Championship Play Offs uit het vuur. Waar La Gantoise hen op de laatste speeldag nog voorbijstreefde bleef Saint Trond op twee puntjes steken. In die Play Offs presteerde Antwerp verrassend goed, in die zin dat het niet alleen La Gantoise maar ook het zeer slecht presterende Anderlecht achter zich hield. In de finale won het de match tegen Charleroi met 3-2, een niet verwachte uitslag na een snelle 0-2 achterstand. Een mooi slot dus van deze competitie. Wat mogen we in 2019-2020 van de Antwerpenaren verwachten?

Ik voorspel een goede start van Royal Antwerp, met een duidelijke overwinning op en in Eupen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Eupen - Royal Antwerp FC vindt Zondag 28 Juli 2019 om 19:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AS Eupen 3.45 Bingoal
Gelijkspel 3.6 Bingoal
Royal Antwerp FC 2.11 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Anderlecht - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 24 November 2019
Komend weekend wordt de 16e speelronde in de Jupiler Pro League afgewerkt. We zijn dus ongeveer halverwege het reguliere seizoen dat zoals altijd wordt afgesloten met de Championship Play-Offs. Zondagavond neemt Anderlecht he... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019