WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek AS Eupen - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 07 April 2019

04/04/2019

Op deze derde speeldag neemt AS Eupen het thuis op tegen Charleroi. Twee teams die met wat geluk misschien nog Sint-Truiden het vuur aan de schenen kunnen leggen in de strijd om de groepswinst.

AS Eupen: thuisoverwinning nodig

Eupen won zijn eerste wedstrijd op het veld van KV Oostende en nam zo een goede start aan deze playoffs. Het speelde een goed seizoen waarin het nooit echt in gevaar kwam. De reden waarom Eupen toch slechts twaalfde eindigde had vooral te maken met de mindere reeks op het einde van de competitie. In Playoff 2 zullen er geen echte ambities zijn, maar stiekem hopen ze toch misschien op het halen van de finale. Sint-Truiden en Charleroi lijken hier de grootste concurrenten voor.

Charleroi: toch nog Europees ticket?

Charleroi wist zich de laatste jaren steeds te verzekeren van een plaats in Playoff 1 waarin het meestreed voor een Europees ticket. Dit jaar verliep het een stuk stroever en bleek de top zes niet haalbaar. Ondanks het feit dat het nog even spannend werd in de laatste weken moeten ze zich dus tevreden stellen met playoff 2. Stiekem hoopt Charleroi wellicht om op deze manier nog mee te strijden voor een Europees ticket, maar dan moet het wel de achtervolging inzetten. Het verloor zijn eerste wedstrijd op het veld van STVV.

Charleroi wint moeizaam

Een wedstrijd die beide kanten uitkan. Enerzijds kan Eupen proberen mee te dingen naar de groepswinst, anderzijds wil Charleroi hetzelfde maar hebben ze een achterstand goed te maken. Beide teams zijn ook aan elkaar gewaagd waardoor het zal afhangen van de details. We verwachten dat Charleroi net iets meer honger zal hebben gezien het toch zijn seizoen wat glans wil geven. Eupen daarentegen is dan wel sterk gestart, maar kan reeds terugblikken op een goed seizoen. We verwachten dan ook een moeizame, maar belangrijke overwinning voor de bezoekers uit Charleroi die op die manier wat extra druk op de Limburgers zetten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Eupen - Sporting Charleroi vindt Zondag 07 April 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AS Eupen 2.8 BetfirstGoldenPalace
Gelijkspel 3.5 Unibet
Sporting Charleroi 2.55 GoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AS Eupen - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 07 April 2019