WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek AS Eupen - Standard Luik : Jupiler Pro League 23 November 2019

21/11/2019

Komende zaterdagavond ontmoeten de eerste teams van AS Eupen en Standard de Liège elkaar in Eupen. Wie mag om 21.45 uur de drie punten bijschrijven? En wie moet zijn wonden likken en zich op gaan maken voor de volgende match? Of worden de punten eerlijk één om één verdeeld?

AS Eupen maakte een enorme opmars in de onderste regionen van de Jupiler Pro League. Door een prachtige serie staan de Eupenaren niet meer voorlaatste maar al drie plaatsen hoger. Dat krijg je als je bijvoorbeeld op verplaatsing wint van twee concurrenten: Oostende (2-3) en Courtroi (1-2). Wel werd er in de vorige competitiematch verloren van Charleroi (1-0), maar dat kan gebeuren.

Standard de Liège stond er veel beter voor, op slechts drie punten van lijstaanvoerder FC Bruges. Vervolgens werd er echter met 3-1 verloren bij runner-up La Gantoise en daarna ook nog eens, nota bene in eigen stadion, met 1-2 van KV Mechelen. Daardoor staat La Gantoise nu één positie hoger met ook één puntje meer en is KV Mechelen in punten gelijk gekomen met Standard. Nog niet zoveel aan de hand maar een derde verliespartij op rij zou ook mentaal wel eens een flinke tik kunnen betekenen.

Eupen presteert op eigen terrein niet bepaald sterk maar Standard zal gewaarschuwd zijn. KRC Genk moest immers begin november toch echt de punten in Eupen achter laten. Ik verwacht een leuke match maar denk dat Standard de Liège toch weer eens het zoet van de overwinning mag proeven.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Eupen - Standard Luik vindt Zaterdag 23 November 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AS Eupen 4.17 CircusGoldenVegas
Gelijkspel 3.9 Unibet
Standard Luik 1.88 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiëDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in België

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in België > Pronostiek AS Eupen - Standard Luik : Jupiler Pro League 23 November 2019