WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek AS Eupen - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 10 Augustus 2019

09/08/2019

Kan je in een derde speelronde van de Jupiler Pro League al spreken van een degradatieduel? Of het antwoord nu ja of nee is, doet er eigenlijk niet zoveel toe. Zowel AS Eupen als Waasland-Beveren staan na twee matches nog puntloos onderaan. Beide ploegen zullen niet een derde keer achter elkaar het onderspit willen delven.

Het thuisspelende team van deze zaterdagavond is AS Eupen. In de eerste match werd met 1-4 verloren van Royal Antwerp, in eigen stadion dus. De ruststand was overigens nog 1-1. Een week later werden de Eupenaren met maar liefst met 6-1 van het veld gespeeld in Gandt. Een eigen doelpunt in de tweede minuut luidde die grote nederlaag in. Nul punten uit twee matches. Twee doelpunten gemaakt, tien keer de bal uit het eigen net moeten halen. Kan je een seizoen dramatischer starten?

Waasland-Beveren startte niet heel veel beter. Daarbij moet wel worden gezegd dat de eerste match weliswaar thuis met 1-3 verloren ging, maar dat FC Bruges daarin de tegenstander was. Zoals bekend haalden de Bruggenaren een week later in eigen huis met 6-0 uit tegen Saint Trond. Hoezo een sterke aanvang van de competitie? Terug naar Waasland-Beveren: de tweede match werd met 4-1 bij Royal Antwerp, dat dus ook al zo goed begon.

Ik verwacht eigenlijk dat beide ploegen goed aan elkaar gewaagd zijn, zo goed zelfs dat er volgens mij geen winnaar gaat zijn. Ik houd het dus op een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Eupen - Waasland-Beveren vindt Zaterdag 10 Augustus 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AS Eupen 1.8 LadBrokesBetfirstCircusGoldenVegasBingoal
Gelijkspel 4.1 Unibet
Waasland-Beveren 4.75 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Anderlecht - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 24 November 2019
Komend weekend wordt de 16e speelronde in de Jupiler Pro League afgewerkt. We zijn dus ongeveer halverwege het reguliere seizoen dat zoals altijd wordt afgesloten met de Championship Play-Offs. Zondagavond neemt Anderlecht he... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AS Eupen - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 10 Augustus 2019