WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek AS Eupen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 14 September 2019

14/09/2019

Zaterdagavond worden er vier matches gespeeld in de hoogste Belgische voetbalcompetitie. Wellicht niet de meest in het oog springende is die tussen AS Eupen en Zulte Waregem. Voor beide ploegen is dit echter een belangrijke match. Zulte staat op papier op een plek in de middenmoot maar door de minimale verschillen bovenin is een top-3 klassering op korte termijn mogelijk. Eupen heeft over andere zaken na te denken: hoe komen ze weg uit de onderste regionen, waarin het alleen nog Waasland-Beveren onder zich heeft staan?

De Eupenaren spelen zaterdagavond thuis. Dat is zeker geen garantie voor succes, want in drie matches thuis werd pas ťťn puntje behaald, nota bene tegen hekkensluiter Waasland-Beveren. Omdat Eupen ook op verplaatsing ťťn punt wist te verdienen, is twee punten de oogst na zes gespeelde matches. Knap was wel de 0-0 in Bruges, op bezoek bij de plaatselijke FC. Wat mogelijk voor veel onrust zorgt in Eupen zijn de 15 doelpunten die de ploeg al tegen kreeg. Is de defensie inderdaad zo zwak? Of faalt het middenveld waardoor de verdedigers het veel te druk krijgen?

Zulte Waregem kan lekker adem halen. Een achtste positie, met tien punten na zes matches, dat is nog eens een mooie start van het seizoen! Er waren al overwinningen bij Racing Genk (0-2), tegen Charleroi (3-1) en ook in eigen huis tegen Royal Antwerp (2-0). Spelers, supporters en sponsoren zullen tevreden zijn met de prestaties tot nu toe, maar vooral ook omhoog willen kijken (en niet naar beneden). Wat is er mogelijk dit seizoen? Een overwinning bij Eupen kan al een flinke stijging op de ranglijst tot gevolg hebben!

Eupen zit in de hoek waar de klappen vallen. Zulte Waregem zit in een mooie flow. Ik verwacht dan ook dat de thuisploeg opnieuw een tik gaat krijgen en de tegenstander de drie punten mee moet geven.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Eupen - Zulte Waregem vindt Zaterdag 14 September 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AS Eupen 2.75 Unibet
Gelijkspel 3.9 Unibet
Zulte Waregem 2.5 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/09/2019 Pronostiek Moeskroen - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 September 2019
Moeskroen - Kortrijk in het teken van de revelatie Met Moeskroen-Kortrijk op de affiche staan twee teams tegenover elkaar die gerust de revelaties van het prille voetbalseizoen mogen worden genoemd. Vooral het gedoodverfde M... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/09/2019 Pronostiek KV Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 14 September 2019
Hoe gaan de spelers van Standard de LiŤge om met het toch wel onverwachte 1-0 verlies bij Anderlecht, begin van deze maand? Waarschijnlijk hadden ze voor deze match gedacht drie punten mee te nemen uit Brussel. Anderzijds vie... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/09/2019 Pronostiek AS Eupen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 14 September 2019
Zaterdagavond worden er vier matches gespeeld in de hoogste Belgische voetbalcompetitie. Wellicht niet de meest in het oog springende is die tussen AS Eupen en Zulte Waregem. Voor beide ploegen is dit echter een belangrijke m... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AS Eupen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 14 September 2019