WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek AS Eupen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 14 September 2019

14/09/2019

Zaterdagavond worden er vier matches gespeeld in de hoogste Belgische voetbalcompetitie. Wellicht niet de meest in het oog springende is die tussen AS Eupen en Zulte Waregem. Voor beide ploegen is dit echter een belangrijke match. Zulte staat op papier op een plek in de middenmoot maar door de minimale verschillen bovenin is een top-3 klassering op korte termijn mogelijk. Eupen heeft over andere zaken na te denken: hoe komen ze weg uit de onderste regionen, waarin het alleen nog Waasland-Beveren onder zich heeft staan?

De Eupenaren spelen zaterdagavond thuis. Dat is zeker geen garantie voor succes, want in drie matches thuis werd pas ťťn puntje behaald, nota bene tegen hekkensluiter Waasland-Beveren. Omdat Eupen ook op verplaatsing ťťn punt wist te verdienen, is twee punten de oogst na zes gespeelde matches. Knap was wel de 0-0 in Bruges, op bezoek bij de plaatselijke FC. Wat mogelijk voor veel onrust zorgt in Eupen zijn de 15 doelpunten die de ploeg al tegen kreeg. Is de defensie inderdaad zo zwak? Of faalt het middenveld waardoor de verdedigers het veel te druk krijgen?

Zulte Waregem kan lekker adem halen. Een achtste positie, met tien punten na zes matches, dat is nog eens een mooie start van het seizoen! Er waren al overwinningen bij Racing Genk (0-2), tegen Charleroi (3-1) en ook in eigen huis tegen Royal Antwerp (2-0). Spelers, supporters en sponsoren zullen tevreden zijn met de prestaties tot nu toe, maar vooral ook omhoog willen kijken (en niet naar beneden). Wat is er mogelijk dit seizoen? Een overwinning bij Eupen kan al een flinke stijging op de ranglijst tot gevolg hebben!

Eupen zit in de hoek waar de klappen vallen. Zulte Waregem zit in een mooie flow. Ik verwacht dan ook dat de thuisploeg opnieuw een tik gaat krijgen en de tegenstander de drie punten mee moet geven.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Eupen - Zulte Waregem vindt Zaterdag 14 September 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AS Eupen 2.75 Unibet
Gelijkspel 3.9 Unibet
Zulte Waregem 2.5 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/01/2020 Unibet : Nodig je vrienden uit en krijg tot 750 euro cash!
Hopelijk heb je al heel wat van onze producten genoten. Misschien heb je wel vrienden die ook zin hebben om eens in een bepaalde sport te wedden of een gokje te wagen in het online casino? Goed nieuws : je kan zelf een beloni... Lees meer

Unibet
24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AS Eupen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 14 September 2019