WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Stanleybet

Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019

12/02/2019

Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartfinale al hetzelfde is als een geslaagde Europese campagne is deze wedstrijd voor neutrale toeschouwer een interessante affiche.

AS Roma: Pover seizoen

Met een zesde plaats in de Serie A mogen we stellen dat AS Roma bezig is aan een pover seizoen. Onlangs verloor het ook nog zwaar in de Italiaanse TIM Cup met 7-1 tegen Fiorentina. Hiermee kunnen de Romeinen niet anders dan hun pijlen richten op de Europese campagne. In de eerste ronde kon het nipt Plzen en CSKA Moskou achter zich houden en zo samen met Real Madrid doorstoten naar de volgende ronde. Ondanks de kwalificatie kunnen we dus niet spreken van een erg overtuigende eerste ronde. Of het vertrouwen in het doorstoten naar de volgende ronde erg groot is in Rome durven we dan ook te betwijfelen.

FC Porto: Overtuigende eerste ronde

Met zestien punten uit zes wedstrijden kwam FC Porto bijzonder overtuigend voor de dag. Zo was het duidelijk sterker dan Schalke 04, Lokomotiv Moskou en Galatasaray. FC Porto is een vaste speler op het Europese toneel en wist eenmaal de eindzege te pakken. Toch is een plaats in de achtste finales vaak al een succes. Al zullen ze met de gunstige loting nu toch hopen op ietsje meer.

FC Porto voetbalt goede uitgangspositie bijeen

Over twee wedstrijden zien we FC Porto doorstoten naar de kwartfinales. Maar de eerste wedstrijd speelt zich af in Rome waardoor het thuisvoordeel er voor kan zorgen dat FC Porto de beslissing nog niet kan bewerkstelligen. Toch zien we dat AS Roma kwalitatief over een minder sterke kern beschikt dan FC Porto waardoor we de bezoekers in staat zien om een goede uitgangspositie bijeen te voetballen. We voorspellen dan ook dat Porto niet zal verliezen op het veld van AS Roma.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd AS Roma - FC Porto vindt Dinsdag 12 Februari 2019 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
AS Roma 2.1 BetfirstCircusGoldenVegas
Gelijkspel 3.5 UnibetGoldenPalaceBingoal
FC Porto 3.9 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/04/2019 Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019
Kan STVV de favoriete rol tegen Oostende waar maken? Leider Sint-Truiden ontvangt zaterdag KV Oostende in Playoff 2. Na het gelijkspel tegen Westerlo zullen de Kanaries alles op alles zetten om opnieuw aan te knopen met een... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019
Twee teams die op zoek zijn naar een revanche Het duel tussen Beerschot Wilrijk en Eupen is niet zomaar een ontmoeting. Er staat ook prestige op het spel. Met een ťťn op negen voor Beerschot en een drie op negen voor Eupen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019
Beide ploegen op zoek naar eerherstel na de recente nederlagen Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden wellicht een ander scenario in gedachten bij de start van Playoff 2. Beide teams likten afgelopen week hun wonden na de... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019