WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Barcelona - Villarreal : Copa del Rey 11 februari 2015

10/02/2015

Copa del Rey nadert ontknoping; wint FC Barcelona van Villarreal?

De Copa del Rey nadert haar ontknoping. Op woensdag, 11 februari ontvangt FC Barcelona om 20.00 uur Villarreal Club de Futbol in het eigen Camp Nou. De return vindt plaats op 4 maart, ook dan is de aanvangstijd 20.00 uur. In de andere halve finale neemt Athletic de Bilbao het op tegen Espanyol.

Wie naar het verleden kijkt, zal concluderen dat de kans dat Villarreal dit jaar het toernooi zal winnen uiterst miniem is. Nog nooit speelde dit team de finale om de Copa del Rey. FC Barcelona echter wist het nationale bekertoernooi al zesentwintig keer winnend af te sluiten. De laatste titel stamt uit het jaar 2012.
Ook in de Spaanse competitie is FC Barcelona haar tegenstander ruim de baas. FC Barcelona staat op de tweede plaats, terwijl Villarreal genoegen moet nemen met de zesde positie. Het verschil bedraagt twaalf punten en dat lijkt minder dan menigeen vooraf voorspeld zou hebben. Villarreal is derhalve met een prima seizoen bezig.

Dat resultaten in het verleden behaald geen garanties geven voor de toekomst geldt niet alleen in de financiële wereld. Ook in het voetbal gaat deze regel op. Om een juiste voorspelling te doen voor de wedstrijd van a.s. woensdagavond is het daarom belangrijk te bezien in welke vorm de twee teams zijn. FC Barcelona wist de laatste vijf competitiewedstrijden in winst om te zetten. Villarreal won in deze periode driemaal en speelde eenmaal gelijk. Saillaint detail is dat de enige verliespartij juist de wedstrijd tegen FC Barcelona betrof: 3-2 in Camp Nou. De thuiswedstrijd tegen Barcelona in augustus 2014 ging overigens ook met 0-1 verloren.

Wie een voorspelling voor deze wedstrijd wil doen, zal de vraag moeten beantwoorden of de verdediging van Villarreal in staat zal zijn de sterrenvoorhoede van FC Barcelona van scoren af te houden. Het trio Messi, Suarez en Neymar is de laatste vijf wedstrijden goed op schot. Lionel Messi scoorde in totaal acht goals en Neymar trof vijfmaal het net. Suarez bleef steken op twee doelpunten.

Naar mijn mening zal de voorhoede van FC Barcelona sterk genoeg zijn om de verdediging van Villarreal op de knieën te krijgen. Ik voorspel dan ook winst voor FC Barcelona.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd FC Barcelona - Villarreal vindt 11 februari 2015 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
FC Barcelona
1.22
Gelijkspel
7
Villarreal
13.25

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Barcelona - Villarreal : Copa del Rey 11 februari 2015