WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Barcelona - Villarreal : Copa del Rey 11 februari 2015

10/02/2015

Copa del Rey nadert ontknoping; wint FC Barcelona van Villarreal?

De Copa del Rey nadert haar ontknoping. Op woensdag, 11 februari ontvangt FC Barcelona om 20.00 uur Villarreal Club de Futbol in het eigen Camp Nou. De return vindt plaats op 4 maart, ook dan is de aanvangstijd 20.00 uur. In de andere halve finale neemt Athletic de Bilbao het op tegen Espanyol.

Wie naar het verleden kijkt, zal concluderen dat de kans dat Villarreal dit jaar het toernooi zal winnen uiterst miniem is. Nog nooit speelde dit team de finale om de Copa del Rey. FC Barcelona echter wist het nationale bekertoernooi al zesentwintig keer winnend af te sluiten. De laatste titel stamt uit het jaar 2012.
Ook in de Spaanse competitie is FC Barcelona haar tegenstander ruim de baas. FC Barcelona staat op de tweede plaats, terwijl Villarreal genoegen moet nemen met de zesde positie. Het verschil bedraagt twaalf punten en dat lijkt minder dan menigeen vooraf voorspeld zou hebben. Villarreal is derhalve met een prima seizoen bezig.

Dat resultaten in het verleden behaald geen garanties geven voor de toekomst geldt niet alleen in de financiële wereld. Ook in het voetbal gaat deze regel op. Om een juiste voorspelling te doen voor de wedstrijd van a.s. woensdagavond is het daarom belangrijk te bezien in welke vorm de twee teams zijn. FC Barcelona wist de laatste vijf competitiewedstrijden in winst om te zetten. Villarreal won in deze periode driemaal en speelde eenmaal gelijk. Saillaint detail is dat de enige verliespartij juist de wedstrijd tegen FC Barcelona betrof: 3-2 in Camp Nou. De thuiswedstrijd tegen Barcelona in augustus 2014 ging overigens ook met 0-1 verloren.

Wie een voorspelling voor deze wedstrijd wil doen, zal de vraag moeten beantwoorden of de verdediging van Villarreal in staat zal zijn de sterrenvoorhoede van FC Barcelona van scoren af te houden. Het trio Messi, Suarez en Neymar is de laatste vijf wedstrijden goed op schot. Lionel Messi scoorde in totaal acht goals en Neymar trof vijfmaal het net. Suarez bleef steken op twee doelpunten.

Naar mijn mening zal de voorhoede van FC Barcelona sterk genoeg zijn om de verdediging van Villarreal op de knieën te krijgen. Ik voorspel dan ook winst voor FC Barcelona.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd FC Barcelona - Villarreal vindt 11 februari 2015 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
FC Barcelona
1.22
Gelijkspel
7
Villarreal
13.25

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Barcelona - Villarreal : Copa del Rey 11 februari 2015