WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019

13/04/2019

Twee teams die op zoek zijn naar een revanche

Het duel tussen Beerschot Wilrijk en Eupen is niet zomaar een ontmoeting. Er staat ook prestige op het spel. Met een ťťn op negen voor Beerschot en een drie op negen voor Eupen zijn beide teams niet aan de meest sprankelende campagne in Playoff 2 bezig. Hoog tijd om het ťťn en ander recht te zetten en zich niet moeizaam naar het competitie einde te sleuren.

Beerschot Wilrijk en het penalty syndroom

Beerschot Wilrijk kreeg in twee wedstrijden twee penalty's tegen wat tweemaal in twee wedstrijden resulteerde in verliescijfers. Trainer Stijn Vreven gaf grif toe dat zijn ploeg tweemaal zichzelf in de voet had geschoten. Vooral het gebrek aan inzet bij sommige spelers ergert de Beerschot-trainer mateloos. Die laksheid escaleerde zelfs in een akkefietje tussen speler Denys Prychynenko en trainer Vreven tijdens de eerste helft in Oostende. De centrale verdediger werd al na een half uur vervangen en kreeg tijdens de rust de levieten gelezen in niet mis te verstane woorden. Voor de tweede keer op rij werd Beerschot Wilrijk genekt door strafschoppen die vermeden konden worden. Trainer Vreven hoopt tegen Eupen dat zijn spelers hun lesje hebben geleerd en dat ze zich niet opnieuw in de voet gaan schieten. Ondertussen wacht men geduldig af op de uitspraak van de voetbalbond of de club nu volgend seizoen in 1A of 1B gaat uitkomen wat toch een wereld van verschil is. Mogelijke winst zou de stempel als kneusje van de klas minder benadrukken.

Balen in Mazzou-time voor Claude Makkelele en co

Het zag er lange tijd naar uit dat de confrontatie tussen Eupen en Charleroi op een gelijkspel zou eindigen. Maar 'last minute'-killer Charleroi sloeg weer ongenadig hard toe in de slotminuut. Ook wel Mazzou-time genoemd. Eupen in zak en as en met lege handen. Tegen Wilrijk Beerschot hopen de Eupen-spelers een nieuwe overwinning in de wacht te slepen. Het geschonden imago opsmukken is sowieso de eerstvolgende opdracht. Een nieuwe nederlaag kunnen de spelers uit het Oostkanton missen als kiespijn.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Beerschot Wilrijk - AS Eupen vindt Zaterdag 13 April 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Beerschot Wilrijk 2.45 Betfirst
Gelijkspel 3.6 Unibet
AS Eupen 2.9 UnibetBetfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/04/2019 Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019
Kan STVV de favoriete rol tegen Oostende waar maken? Leider Sint-Truiden ontvangt zaterdag KV Oostende in Playoff 2. Na het gelijkspel tegen Westerlo zullen de Kanaries alles op alles zetten om opnieuw aan te knopen met een... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019
Twee teams die op zoek zijn naar een revanche Het duel tussen Beerschot Wilrijk en Eupen is niet zomaar een ontmoeting. Er staat ook prestige op het spel. Met een ťťn op negen voor Beerschot en een drie op negen voor Eupen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019
Beide ploegen op zoek naar eerherstel na de recente nederlagen Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden wellicht een ander scenario in gedachten bij de start van Playoff 2. Beide teams likten afgelopen week hun wonden na de... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019