WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018

12/10/2018

127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige

Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in het kader van een vriendschappelijke wedstrijd. Deze classico van de Lage Landen blijft tot de verbeelding spreken. Er valt dan wel geen hoofdprijs te winnen. Voor beide teams staat deze interland vooral in het teken van de sportieve opwaardering en prestige tussen beide landen. Afgaande op de FIFA ranglijst start BelgiŽ als torenhoge favoriet.

Vier nieuwkomers in de selectie van BelgiŽ

De Belgische bondcoach Martinez roept voor deze interlandmatch vier nieuwkomers op in de selectie. Kabasele, Denayer, Mechele en Praet komen voor deze vriendschappelijke interland de rangen versterken. Smaakmaker Trossard van Racing Genk is de enige afvaller door een schouder kwetsuur. Het mag duidelijk zijn dat de Spaanse selectieheer van BelgiŽ wil verjongen en zo talentrijke veulens een kans wil geven. In de marge van deze interland heeft trainer Martinez meer extra sportieve kopzorgen met zijn technische staf. Rechterhand en voetbal icoon Thierry Henry dreigt het Belgisch team te gaan verlaten voor een aanbieding uit de Engelse competitie. Aston Villa hengelde in het verleden al naar de diensten van de Fransman. Onderhandelingen zijn volop aan de gang. Het zou een domper zijn voor de Rode Duivels wanneer Thierry Henry ergens anders aan de slag zou gaan. Op sportief vlak zal dit echter geen rechtstreekse rol van betekenis spelen. De Rode Duivels starten in pole position tegen Oranje om de favorietenrol in te lossen.

Arnaut Danjuma Groeneveld van Club Brugge voor het eerst opgeroepen bij Oranje

In de de selectie van Oranje zit een Nederlander die in de Belgische competitie speelt. Arnaut Danjuma Groeneveld van Club Brugge werd voor het eerst door Ronald Koeman opgeroepen. Normaal zou Ruud Vormer eveneens opgenomen zijn, maar de Brugse aanvoerder zit opgezadeld met overbelasting. Ronald Koeman selecteert voor het eerst ook twee andere nieuwkomers voor de komende interland wedstrijden. Denzel Dumfries en Pablo Rosario maken hun opwachting. De kans is heel groot dat zij tegen BelgiŽ hun eerste minuten voor Oranje mogen vol maken. Nederland komt aan de aftrap als underdog in deze ontmoeting.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd BelgiŽ - Nederland vindt Dinsdag 16 Oktober 2018 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
BelgiŽ 2.08 Unibet
Gelijkspel 4.25 GoldenPalaceBingoal
Nederland 5.25 GoldenPalaceBingoal

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018