WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018

12/10/2018

127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige

Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in het kader van een vriendschappelijke wedstrijd. Deze classico van de Lage Landen blijft tot de verbeelding spreken. Er valt dan wel geen hoofdprijs te winnen. Voor beide teams staat deze interland vooral in het teken van de sportieve opwaardering en prestige tussen beide landen. Afgaande op de FIFA ranglijst start BelgiŽ als torenhoge favoriet.

Vier nieuwkomers in de selectie van BelgiŽ

De Belgische bondcoach Martinez roept voor deze interlandmatch vier nieuwkomers op in de selectie. Kabasele, Denayer, Mechele en Praet komen voor deze vriendschappelijke interland de rangen versterken. Smaakmaker Trossard van Racing Genk is de enige afvaller door een schouder kwetsuur. Het mag duidelijk zijn dat de Spaanse selectieheer van BelgiŽ wil verjongen en zo talentrijke veulens een kans wil geven. In de marge van deze interland heeft trainer Martinez meer extra sportieve kopzorgen met zijn technische staf. Rechterhand en voetbal icoon Thierry Henry dreigt het Belgisch team te gaan verlaten voor een aanbieding uit de Engelse competitie. Aston Villa hengelde in het verleden al naar de diensten van de Fransman. Onderhandelingen zijn volop aan de gang. Het zou een domper zijn voor de Rode Duivels wanneer Thierry Henry ergens anders aan de slag zou gaan. Op sportief vlak zal dit echter geen rechtstreekse rol van betekenis spelen. De Rode Duivels starten in pole position tegen Oranje om de favorietenrol in te lossen.

Arnaut Danjuma Groeneveld van Club Brugge voor het eerst opgeroepen bij Oranje

In de de selectie van Oranje zit een Nederlander die in de Belgische competitie speelt. Arnaut Danjuma Groeneveld van Club Brugge werd voor het eerst door Ronald Koeman opgeroepen. Normaal zou Ruud Vormer eveneens opgenomen zijn, maar de Brugse aanvoerder zit opgezadeld met overbelasting. Ronald Koeman selecteert voor het eerst ook twee andere nieuwkomers voor de komende interland wedstrijden. Denzel Dumfries en Pablo Rosario maken hun opwachting. De kans is heel groot dat zij tegen BelgiŽ hun eerste minuten voor Oranje mogen vol maken. Nederland komt aan de aftrap als underdog in deze ontmoeting.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd BelgiŽ - Nederland vindt Dinsdag 16 Oktober 2018 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
BelgiŽ 2.08 Unibet
Gelijkspel 4.25 GoldenPalaceBingoal
Nederland 5.25 GoldenPalaceBingoal

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018