WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019

09/10/2019

Belgie -San Marino en het EK ticket

Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK volgend jaar. Niemand die eraan twijfelt dat tijdens de thuiswedstrijd tegen voetbaldwerg San Marino die klus wordt geklaard.

Lestienne, de pechduivel van de Rode Duivels

Het was inmiddels al zes jaar geleden dat Maxime Lestienne werd opgeroepen voor de nationale ploeg. In 2013 riep de toenmalige bondstrainer Marc Wilmots Lestienne voor de eerste keer op, maar moest uiteindelijk verstek geven door een blessure. En ook nu weer sloeg de wet van Murphy toe vorige zondag tijdens de wedstrijd Antwerp-Standard. De draaischijf van Standard kwam uit beleefdheid zich nog aanmelden bij coach Roberto Martinez in het nationaal oefencentrum in Tubeke, maar meer dan een beleefdheidsbezoekje werd het niet. Voor het overige staat de voorbereiding tegen San Marino in het teken van ontspanning.

Interland komt voor Courtois, Eden Hazard en Alderweireld niet ongelegen

Voor sommige Rode Duivels komt die onderbreking bij hun club niet ongelegen. Denken we maar aan Thibaut Courtois en Eden Hazard die de jongste weken heel wat Madrileense tornado's moesten doorstaan. In hetzelfde geval verkeert ook Toby Alderweireld bij Champions League finalist Tottenham dat een dramatische seizoenstart meemaakt. Even andere lucht opsnuiven en het hoofd leegmaken lijkt voor dit trio dan ook meer dan wel welkom. Op sportief vlak heeft coach Martinez nauwelijks selectieproblemen. Algemeen wordt een doelpuntenkermis verwacht en ťťnrichtingsvoetbal. BelgiŽ staat met 18 op 18 en een perfect parcours met drie punten voorsprong ruim aan de leiding voor eerste achtervolger Rusland. Cyprus en Kazachstan staan op elf punten achterstand. Meer dan een gezondheidswandeling gaat het niet worden tegen San Marino en moet worden aanzien als een verplicht nummer. De tickets voor het Europees kampioenschap kunnen na de wedstrijd meteen worden besteld. Voor San Marino is het meer dan twee jaar geleden voor dat het nog eens kon scoren in een officiŽle ontmoeting. Mirko Pallazi - in het dagelijkse leven magazijnier van beroep - was de doelpuntenmaker tegen Azerbeidzjan. Voor de statistici: Andy Selva is topscorer allertijden van San Marino met 8 doelpunten in 73 wedstrijden. Favoriete tegenstander: BelgiŽ en scoorde 3 van de 8 doelpunten tegen de Rode Duivels.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Belgie - San Marino vindt Donderdag 10 Oktober 2019 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Belgie 1.01 BetfirstCircusGoldenVegasBingoal
Gelijkspel 86 LadBrokes
San Marino 101 LadBrokesCircusGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019
Belgie -San Marino en het EK ticket Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK vol... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019