WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Stanleybet

Pronostiek BelgiŽ - Zwitserland : UEFA Nations League 12 Oktober 2018

10/10/2018

BelgiŽ topfavoriet tegen een zwaar gehavend Zwitserland

Op vrijdag 12 oktober 2018 staat de voetbalinterland BelgiŽ-Zwitserland in het Koning Boudewijnstadion op de affiche. In het verleden toonden de Zwitsers zich een taaie tegenstander voor de Rode Duivels. De Belgische nationale ploeg heeft ťťn voordeel. Buiten de gekwetste Jan Vertonghen kan de Belgische bondscoach op fitte spelers rekenen. Dit in schril contrast met tegenstrever Zwitserland. Zij moeten voor enkele spelbepalende figuren missen voor deze Nations League ontmoeting.

Geen gekwetste Jan Vertonghen bij de Rode Duivels

De bekendmaking van de Belgische selectie van Roberto Martinez heeft niet zoveel verrassingen opgeleverd. De Spanjaard moet slechts op een positie wijzigen door de kwetsuur van Jan Vertonghen. Voor het overige heeft Roberto Martinez geen selectieproblemen. Hij riep dezelfde spelers van de vorige interland op. Birger Verstraete viel naast de selectie. De opgeroepen Trossard moet door een schouder blessure noodgedwongen aan de kant blijven. Vier spelers werden ten opzichte van de vorige interlandperiode wel bij de Rode Duivels selectie opgeroepen: Kabasele, Denayer, Mechele en Praet. Op sportief vlak lijkt er geen vuiltje aan de lucht en starten de Rode Duivels als favoriet tegen de Zwitsers. Het grote nieuws komt van de technische staf. Het ziet er naar uit dat de Belgische bondscoach op zijn assistent Thierry Henry geen beroep meer kan doen in de nabije toekomst. Aston Villa zou in vergevorderde onderhandelingen met de Franse legende zitten die als hoofdtrainer in de Premier League aan de slag kan gaan.

Zwitserland moet enkele sterkhouders missen tegen BelgiŽ

Vladimir Petkovic, de Bosnische bondscoach van Zwitserland, moet enkele sterkhouders missen tegen de Rode Duivels. Vaste titularissen zoals Johan Djourou, Kevin Mbabu en Admir Mehmedi moeten door blessures noodgedwongen forfait geven voor de interland. Ook sterkhouder en Arsenal speler Stephan Lichtsteiner is er niet bij. In onderling overleg werd afgesproken om de 34-jarige draaischijf rust te gunnen voor deze ontmoeting. Met de 24-jarige middenvelder Christian Fassnacht (Young Boys Bern) kiest de BosniŽr voor een nieuw gezicht. Ondanks de verschillende afwezigen zijn de Zwitsers niet van plan zich gewillig naar de slachtbank te laten voeren. Op dat vlak zou Liverpool coryfee Xherdan Shakiri wel eens een hoofdrol kunnen opeisen in het Koning Boudewijn stadion.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd BelgiŽ - Zwitserland vindt Vrijdag 12 Oktober 2018 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
BelgiŽ 1.49 Circus
Gelijkspel 4.6 Unibet
Zwitserland 7.75 Betfirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek BelgiŽ - Zwitserland : UEFA Nations League 12 Oktober 2018