WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Borussia Dortmund - FC Schalke 04 : Bundesliga - 16 Mei 2020

14/05/2020

Rurh derby

Er wordt, na een onderbreking van bijna 2 maanden, weer gevoetbald in Europa. Zaterdag trapt de Bundesliga terug op gang, met meteen een kraker van jewelste. Met Borussia Dortmund en Schalke 04 staat meteen de gekende Rurh derby op het menu. Toegegeven, er zijn slechtere matchen om mee te beginnen.

Borussia Dortmund
Borussia Dortmund was de ploeg in vorm na de winterstop. Met 7 winstmatchen in 8 gespeelde wedstrijden leek Favre de ploeg uitstekend op de rails te hebben. Met snelle en dribbelvaardige wingers zoals Reus, Sancho en Hazard, een uitstekend middenveld met Can en Witsel en uiteraard goaltjesdief Haaland, leek Borussia Dortmund de grote uitdager van Bayern MŁnchen te worden. Met een doelpuntensaldo van +18 na de winterstop bleek bovendien ook de verdediging als een stevig huis te staan. Tel daar de doelpunten van Haaland bij, 9 sinds zijn overstap tijdens de winterstop, en je weet dat het moeilijk wordt dit blok te ontwrichten.

Maar de onderbreking kan natuurlijk ook nefast zijn voor het team. De goede flow waarin ze zaten, zullen ze ongetwijfeld moeten terugvinden. Daarnaast mist trainer Lucie Favre ook nog een aantal cruciale sterkhouders voor deze derby. Marco Reus, die begin februari een spierscheur opliep, is net zoals verdediger Dan-Axel Zagadou nog steeds buiten strijd. Ook Emre Can en Rode Duivel Axel Witsel zijn niet inzetbaar door een spierblessure. Daardoor zal het ongetwijfeld puzzelen worden op het middenveld. Een laatste nadeel voor Borussia Dortmund is dat de match achter gesloten deuren zal gespeeld worden. Geen kolkende Gelbe Wand voor deze altijd fel bevochte Rurh derby, het zal toch even wennen worden.

FC Schalke 04
Daar waar de onderbreking voor Borussia Dortmund ongelegen kwam, was ze voor FC Schalke 04 eerder welgekomen. Een magere 4 / 21 naar de winterstop heeft de ploeg uit Gelsenkirchen doen afglijden naar een 6de plaats in de stand. Sinds januari 2020 kon de ploeg nog geen enkele keer winnen en werd er met zware cijfers verloren van Bayern MŁnchen, RB Leibzig en FC KŲln. Met een negatief doelsaldo van -4, -13 na de winterstop zelfs, ziet het er allesbehalve rooskleurig uit voor de trip naar goaltjesdier Erling Haaland. Het blok zal dus stevig moeten staan om een kans te maken tegen de aartsrivaal. Maar waar Borussia Dortmund een aantal sterkhouders mist, kan Schalke 04 wel aantreden op volle sterkte. Het ideale moment dus om te beginnen aan een nieuwe reeks van overwinningen.

De Rurh derby zorgt altijd voor een beladen sfeer, al zal die dit jaar misschien iets minder zijn door het ontbreken van het publiek. Maar de rivaliteit tussen de clubs en de honger om terug te spelen zullen ongetwijfeld veel goedmaken. Waar Schalke 04 nog volop vecht voor een Europees ticket, wilt Borussia Dortmund nog de titel afsnoepen van Bayern MŁnchen. Een overwinning tegen de grote rivaal zou dus al een eerste stap in de goede richting zijn. En gezien de kwaliteit in de kern van Dortmund, lijkt een overwinning zeer reŽel. De vraag is eerder hoeveel keer Erling Haaland de netten zal doen trillen?

 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Borussia Dortmund - FC Schalke 04 vindt Zaterdag 16 Mei 2020 om 14:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Borussia Dortmund
1.52
UnibetBetfirst
Gelijkspel
4.55
Betfirst
FC Schalke 04
6.25
Bwin

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/06/2020 Pronostiek Werder Bremen - Eintracht Frankfurt : Bundesliga - Allemagne 03 Juni 2020
Tips & voorspellingen Bij de voorspelling van deze wedstrijd wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De laatste wedstrijden, de doelpuntenstatistiek, de stand in de rangschikkenÖ.zijn allemaal elementen waar reke... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Mainz 05 - TSG Hoffenheim : Bundesliga Duitsland 30 Mei 2020
Wedstrijdvoorspelling MAINZ tegen HOFFENHEIM In deze wedstrijdvoorspelling van MAINZ tegen HOFFENHEIM in de Bundesliga van Duitsland vergelijken we beide teams. We bekijken hun recente wedstrijden, hun klassement, Ö We gev... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Hertha BSC - FC Augsburg : Bundesliga - Duitsland 30 Mei 2020
Voorspelling Hertha Berlijn tegen Augsburg 30 mei 2020 Hertha BSC FC ontvangt in wedstrijddag 29 van de Bundesliga op zaterdag 30 mei, 14.30 uur in Olympiastadion. De gastheren staan momenteel op de 11e plaats en hebben FC ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Borussia Dortmund - FC Schalke 04 : Bundesliga - 16 Mei 2020