WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek BosniŽ-Herzegovina - BelgiŽ : WK 2018 kwalificatie 07 Oktober 2017

06/10/2017

Bosnië-Herzegovina - België: nieuwe test voor de Rode Duivels

Bosnië-Herzegovina: taaie klant

Bosnië-Herzegovina is nooit een cadeau om tegen te spelen. Het Balkan-land heeft, ondanks dat je het niet meteen zou verwachten, best wel de nodige kwaliteit in huis. Het is een degelijk team dat vrij sterk in de breedte op het veld komt met 2 echte sterspelers. Miralem Pjanic is een gesel voor elke verdediging en Edin Dzeko is een killer zonder weerga. Niet toevallig is Dzeko ook de topscorer aller tijden voor de nationale ploeg. Met andere woorden: de Belgische verdediging zal zijn werk hebben. De rest van de ploeg is echter van een ander niveau en boezemt heel wat minder angst in. Bosnië won vlotjes van Gibraltar, maar ging wel de boot in tegen Cyprus. Er liggen voor de Rode Duivels alleszins heel wat kansen in het verdedigende compartiment van de Bosniërs: duidelijk hun zwakste punt.

De Rode Duivels: voor de vorm

De Rode Duivels zijn reeds geplaatst voor het WK na de krappe zege tegen Griekenland. Aan zeges overigens geen gebrek in België: de laatste vier wedstrijden werden gewonnen. Aan talent ook geen gebrek bij de Rode Duivels. Ook al is aanvoerder Kompany nog altijd de eeuwige geblesseerde en zijn er perikelen rond Nainggolan toch zijn de Belgen één van de meest getalenteerde elftallen ter wereld. Hoe kan het ook anders met een wereldspits als Lukaku en een middenveld dat Hazard en De Bruyne op het veld kan zetten? Als we dan toch een minpunt in de nationale ploeg moeten aanduiden is dat op dit moment de verdediging. Toch net iets minder indrukwekkend op de flanken en soms gevoelig voor gevaarlijk spel. Hoe dan ook is de grootste tegenstander van dit België henzelf. Het spelspeil moet dringend beter of het verwende publiek zal niet lang meer stil blijven bij zo veel slecht voetbal.

Het verdict

De vorige partij werd nipt gewonnen door de Rode Duivels na een lastige wedstrijd. Hetzelfde scenario staat in de sterren geschreven. België wint na een moeilijke match op het scherp van de snee!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd BosniŽ-Herzegovina - BelgiŽ vindt Zaterdag 07 Oktober 2017 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
BosniŽ-Herzegovina
2.8
UnibetGoldenPalace
Gelijkspel
3.65
Unibet
BelgiŽ
2.55
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/07/2018 Pronostiek Frankrijk - KroatiŽ : World Kup Voetbal 15 Juli 2018
WK-finale Frankrijk & KroatiŽ Op 15 juli 2018 spelen Frankrijk & KroatiŽ tegen elkaar in de WK-finale te Rusland. De wedstrijd begint om 17:00 uur en wordt door miljoenen mensen bekeken. Frankrijk is de favoriet voor deze w... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/07/2018 Pronostiek BelgiŽ - Engeland : World Kup Voetbal 14 Juli 2018
Wat zal de teleurstelling in beide kampen groot zijn geweest: zowel de Belgen als de Engelsen waren immers dichtbij de finale van dit wereldkampioenschap voetbal. Voor BelgiŽ zou het de eerste finale ooit zijn, voor Engeland ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/07/2018 Pronostiek Frankrijk - BelgiŽ : World Kup Voetbal 10 Juli 2018
Met de halve finales van dit interessante Wereldkampioenschap voetbal in het vooruitzicht, weten we ťťn ding zeker: de aanstaande wereldkampioen komt uit Europa. Uruguay en BraziliŽ werden immers in de kwartfinales uitgeschak... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek BosniŽ-Herzegovina - BelgiŽ : WK 2018 kwalificatie 07 Oktober 2017