WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek BraziliŽ - BelgiŽ : World Kup Voetbal 06 Juli 2018

06/07/2018

BraziliŽ en BelgiŽ


Op 6 juli 2018 spelen BraziliŽ en BelgiŽ tegen elkaar in de kwartfinale van het WK in Rusland. De wedstrijd begint om 20:00 uur en wordt gespeeld in de Kazan Arena. In dit stadion is plaats voor zo'n 45.000 toeschouwers. Beide landen hebben nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld en dus belooft het een zeer spannende wedstrijd te worden. Zowel BraziliŽ als BelgiŽ doorstonden de wedstrijden in groepsverband en wisten zich te plaatsen voor de achtste finales. Op vrijdag staan beide landen tegen elkaar in de kwartfinale van het WK.

BraziliŽ: favoriet voor de titel

BraziliŽ is lichtelijk favoriet om winnaar te worden dit WK. In de achtste finale werd Mexico met 2-0 verslagen waarna de voetbalmacht doorstroomde naar de kwartfinales. Hierin treft het BelgiŽ, misschien wel ťťn van de betere landen dit jaar. In de voorrondes zorgde BelgiŽ al voor veel verrassingen en dat is nu niet anders. Dit maakt het land uiterst gevaarlijk voor BraziliŽ. Toch zal BraziliŽ er niet echt wakker van liggen, want de overwinning op Mexico ligt nog vers in het geheugen.

BelgiŽ: door het oog van de naald

BelgiŽ heeft zich na een geweldige comeback tijdens de achtste finale tegen Japan alsnog weten te plaatsen voor de kwartfinales. Hiermee kroop BelgiŽ door het oog van de naald, maar het is het land gelukt. BelgiŽ wist een 2-0 achterstand weg te werken naar een 3-2 voorsprong in de allerlaatste speelminuut. Japan dacht de overwinning al binnen te hebben, maar dit sprookje werd door BelgiŽ volledig neergehaald. In de kwartfinales treft het BraziliŽ, misschien wel het beste voetballand van dit WK in Rusland. Of de wedstrijd in Kazan in het voordeel van BelgiŽ wordt beslist, is nog heel eventjes afwachten. Het land maakt zeker een goede kans.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd BraziliŽ - BelgiŽ vindt Vrijdag 06 Juli 2018 om 19:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
BraziliŽ 2.18 GoldenPalace
Gelijkspel 3.5 CircusBingoal
BelgiŽ 3.8 Bingoal

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/07/2018 Pronostiek Frankrijk - KroatiŽ : World Kup Voetbal 15 Juli 2018
WK-finale Frankrijk & KroatiŽ Op 15 juli 2018 spelen Frankrijk & KroatiŽ tegen elkaar in de WK-finale te Rusland. De wedstrijd begint om 17:00 uur en wordt door miljoenen mensen bekeken. Frankrijk is de favoriet voor deze w... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/07/2018 Pronostiek BelgiŽ - Engeland : World Kup Voetbal 14 Juli 2018
Wat zal de teleurstelling in beide kampen groot zijn geweest: zowel de Belgen als de Engelsen waren immers dichtbij de finale van dit wereldkampioenschap voetbal. Voor BelgiŽ zou het de eerste finale ooit zijn, voor Engeland ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/07/2018 Pronostiek Frankrijk - BelgiŽ : World Kup Voetbal 10 Juli 2018
Met de halve finales van dit interessante Wereldkampioenschap voetbal in het vooruitzicht, weten we ťťn ding zeker: de aanstaande wereldkampioen komt uit Europa. Uruguay en BraziliŽ werden immers in de kwartfinales uitgeschak... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek BraziliŽ - BelgiŽ : World Kup Voetbal 06 Juli 2018