WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020

18/07/2020

De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. Als we naar de twee teams kijken dan kunnen we het toch het een en ander vaststellen. Wel vermeld moet worden is dat elke wedstrijd in de Premier league op zich. De statistieken kunnen wel een goede indicatie geven wat we allemaal kunnen verwachten. Brighton & Hove Albion en Newcastle United hebben beide een negatief doelsaldo. Dit geeft alleen aan dat de beide teams weinig doelpunten maken en meer tegendoelpunten tegen zich gehad hebben. Toch zal het zeker een kraker gaan worden tussen de twee teams. Laten wij eerst kijken naar de min en plus punten van beide teams. Dat kan wellicht een bepaald perspectief op de wedstrijd laten schijnen.

Voor en nadelen Brighton & Albion

Zoals eerder aangegeven heeft Brighton & Albion een negatief doelsaldo en dat kan wel vervelend uitpakken voor hun. Aan de andere kant wist Albion de recente vijf wedstrijden die ze hebben afgewerkt, op een na, niet kunnen omzetten in winst. Van de recente vijf werd namelijk maar een keer gewonnen, drie maak verloren en een keer moesten ze punten broederlijk verdelen met de tegenpartij. Aan de andere kant beschikt Brighton & Albion over talentvolle spelers die de wedstrijd kunnen beslissen in hun voordeel.

Voor en nadelen Newcastle United

Newcastle United is heeft net als zijn tegenstander ook een negatief doelsaldo. Ironisch genoeg is dat zij ook de laatste vijf wedstrijden met uitzondering van 1, niet in winst hebben kunnen omzetten. Vermeld kan worden dat Newcastle United ook ervaren spelers in hun gelederen hebben zoals Andy Carrol die een doorslaggevende rol kan hebben.

Uit de voor en nadelen kan afgeleid worden dat Brighton de beste kaarten in handen heeft, ook wanneer we moeten kijken naar de onderlinge resultaten tussen deze twee teams, zien wij dat Brighton erin geslaagd is om de meeste aantal keren een overwinning uit de kraker te halen. Het wordt in ieder geval een spannende wedstrijd om naar te kijken!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Brighton & Hove Albion - Newcastle United vindt Maandag 20 Juli 2020 om 19:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Brighton & Hove Albion
1.9
MeridianBet
Gelijkspel
3.65
Betfirst
Newcastle United
4.55
Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

27/09/2020 Pronostiek RacingGenk - KV Oostende : Jupiler Pro League 28 September 2020
KRC Genk - KVO Oostende: in het teken van de vuurdoop van een nieuwe trainer Met KRC Genk en KV Oostende staan twee ploegen aan de aftrap die op de vorige speeldag aanknoopten met een overwinning. De thuisploeg wil met ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
27/09/2020 Pronostiek Club Brugge - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 27 September 2020
Club versus Cercle: Brugse burenstrijd De derby tussen Club Brugge en Cercle Brugge is altijd al een beladen wedstrijd geweest. Ondanks het duidelijke klasseverschil tussen beide ploegen is de vereniging dan ook nooit een h... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
25/09/2020 Pronostiek Mechelen - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 26 September 2020
Op speeldag 7 van de Jupiler Pro League nemen KV Mechelen en Sint-Truiden het tegen elkaar op. Twee teams die meestal in de middenmoot gepositioneerd zijn en meestrijden voor een plaats in Playoff 1. Een slechte start heeft e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020