WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Brighton - Arsenal : Premier League 20 Juni 2020

19/06/2020

Nu het ergste gedeelte van de coronacrisis voorbij lijkt zijn, komt het voetbal in Europa terug op gang. Ook in Engeland vatten ze de competitie opnieuw aan. In dit eerste duel in maanden neemt Brighton & Hove Albion het op tegen Arsenal. Een belangrijke wedstrijd voor beide clubs.

Brighton: degradatiestrijd

Brighton & Hove Albion heeft zich nog niet kunnen verzekeren van het behoud. Het mag dan wel op een 15e plaats staan, het telt slechts twee punten meer dan de teams in de degradatiezone. De thuisploeg kan dus alle punten nog gebruiken. Brighton wist nog niet te winnen in 2020 en kon dus op slechts enkele punten rekenen. Het zorgt voor veel druk op de spelersgroep, maar misschien heeft de lange tussenpauze voor een nieuwe boost gezorgd?

Arsenal: dreigt Europees voetbal te missen

Arsenal heeft nog heel wat werk voor de boeg. Met een negende plaats dreigt het Europees voetbal te missen volgend jaar. Arsenal kon de voorbije jaren al moeilijk aansluiting vinden met de top in Engeland en dit lijkt dit jaar nog maar eens bevestigd. Nochtans haalde Arsenal in de laatste vijf wedstrijden wel 13 punten. Alleen de uitschakeling in de Europa League tegen Olympiakos zorgde voor een bittere nasmaak. Met nog duels te gaan tegen Sheffield en Wolverhampton is alles nog mogelijk. Alleen mag het dan geen punten laten liggen tegen het kleine Brighton.

Arsenal wint en zet opmars in

Brighton zit in de hoek waar de klappen vallen en we verwachten daar momenteel nog geen einde aan. We zien de bezoekers de drie punten pakken en zo uitzicht behouden op Europees voetbal.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Brighton & Hove Albion - Arsenal vindt Zaterdag 20 Juni 2020 om 15:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Brighton & Hove Albion
3.05
Betfirst
Gelijkspel
3.45
Betfirst
Arsenal
2.45
Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/06/2020 Pronostiek Liverpool - Crystal Palace : Premier League 24 Juni 2020
Premier League: voorspelling van de wedstrijd Liverpool tegen Crystal Palace Liverpool kon nog een stap zetten naar een eerste titel sinds 1990 toen ze Crystal Palace verwelkomden in Anfield voor hun eerste wedstrijd achter ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Watford - Leicester City : Premier League 20 Juni 2020
Ontsnapt Watford aan degradatie? Bij de ontmoeting tussen Watford en Leicester City zijn vooral de belangen voor de thuisploeg groot. Boven Vicarage Road zwerft al het gehele seizoen het degradatiespook en met een ze... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Brighton - Arsenal : Premier League 20 Juni 2020
Nu het ergste gedeelte van de coronacrisis voorbij lijkt zijn, komt het voetbal in Europa terug op gang. Ook in Engeland vatten ze de competitie opnieuw aan. In dit eerste duel in maanden neemt Brighton & Hove Albion het op t... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Brighton - Arsenal : Premier League 20 Juni 2020