WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Bruges - Anderlecht : Jupiler Pro League 28 april 2013

27/04/2013

Club Brugge - Anderlecht

Zondag 28 april nemen Club Brugge en Anderlecht het tegen elkaar op in Play-off 1 van de Jupiler Pro League. De belangen van deze wedstrijd zijn groot. Anderlecht is met Zulte Waregem verwikkeld in een strijd om het kampioenschap en zal geen punt kunnen laten liggen. Club Brugge zal echter moeten winnen om aansluiting te vinden in de strijd om de derde plaats in de Play-off 1, die recht geeft op deelname aan de Europa League. Bovendien komen de Bruggenaren door een overwinning op slechts twee punten van Anderlecht en is zelfs de tweede plaats nog mogelijk, die recht geeft op deelname aan de Champions League.

Club Brugge presteert in de play-offs wisselvallig. De eerste wedstrijd werd er in eigen huis met 0-2 verloren van Standard Luik, waarna de ploeg zich herstelde en met maar liefst 1-4 de uitwedstrijd bij Lokeren won. Na een gelijkspel in en tegen Anderlecht, werd er in eigen huis in een spectaculaire wedstrijd verloren van Zulte Waregem. Opnieuw herstelden de Bruggenaren zich echter; uit bij Genk werd er met 0-2 gewonnen. Sommige media spreken al over een thuissyndroom. In de play-offs werd namelijk in eigen huis alles verloren terwijl er in uitwedstrijden niet werd verloren.

Anderlecht werd eerste in de reguliere competitie en begon daardoor met twee punten voorsprong aan de play-offs. De ploeg verloor echter de uitwedstrijd van Zulte Waregem, waardoor deze ploeg de nieuwe koploper is. Anderlecht wist tot dusver in de play-offs nog maar een wedstrijd te winnen en de druk op de ploeg wordt door het verlies bij Zulte Waregem alleen maar groter. Anderlecht is er alles aan gelegen om de kraker tegen Club Brugge winnend af te sluiten en de druk op Zulte Waregem groot te houden.

Beide ploegen lijken op dit belangrijke moment in het seizoen de vorm kwijt te zijn, al geldt dat voor Club Brugge vooral in thuiswedstrijden. De ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd en waarschijnlijk zullen de individuele kwaliteiten de doorslag gaan geven. In dat geval is Anderlecht de te kloppen ploeg en maken zij de meeste kans om deze wedstrijd winnend af te sluiten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Bruges - Anderlecht vindt 28 april 2013 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
FC Bruges
2.55
Goldenpalace
Gelijkspel
3.25
Goldenpalace
Anderlecht
2.70
BetFirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Bruges - Anderlecht : Jupiler Pro League 28 april 2013