WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspel



Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Cercle Bruges - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 09 December 2018

08/12/2018

Blijft Cercle Brugge goede resultaten halen?

Nu we in de Jupiler Pro League al over de helft van de reguliere competitie heen zijn, gaat het behoorlijk snel. De druk op sommige ploegen neemt steeds verder toe, zeker die ploegen die onderaan de ranglijst te vinden zijn of die net geen aansluiting bij de top zes van het klassement kunnen vinden. Ook bovenaan is het echter spannend aangezien deze ploegen ook niet teveel punten op elkaar willen toegeven. Aankomend weekeinde staat er opnieuw een volledige speelronde op het programma. Daar speelt Royal Antwerp, de nummer drie van de ranglijst, uit tegen Cercle Brugge dat de laatste weken uitstekend in vorm is. Een voorbeschouwing.

Cercle Brugge

Cercle Brugge begon misschien een beetje stroef aan het seizoen, maar presteerde de afgelopen weken prima. Men wist de laatste vier wedstrijden negen punten te halen en dat is natuurlijk uitstekend voor een ploeg die zich daarvoor in de onderste regionen van de ranglijst bevond. Nu staat Cercle Brugge daardoor op de tiende plaats van het klassement met 22 punten uit de eerste 17 wedstrijden. De goede resultaten van de laatste weken smaken natuurlijk naar meer en daarom is men erop gebrand om ook voor eigen publiek van Royal Antwerp te winnen, dat mee doet om de bovenste plaatsen. En waarom zou dat ook niet kunnen? Er werd enkele weken geleden immers ook uit van koploper Genk gewonnen.

Royal Antwerp

Royal Antwerp is bezig aan een droomseizoen. Het is voor de neutrale voetballiefhebber natuurlijk geweldig dat deze historische ploeg weer terug is op het hoogste niveau en dat ze het direct ook zo goed doen maakt het extra leuk. In de eerste zeventien wedstrijden wist men 32 punten te verzamelen, zes minder dan koploper Gent en twee minder dan Club Brugge dat op de tweede plaats staat. Vorige week leed men voor eigen publiek een pijnlijke nederlaag tegen Sint Truiden en dat zal de ploeg het liefst zo snel mogelijk willen goed maken.

Voorspelling

We denken dat het een spannende wedstrijd gaat worden waarin Royal Antwerp uiteindelijk net te goed blijkt te zijn en aan het langste eind trekt. Overwinning voor Royal Antwerp!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Cercle Bruges - Royal Antwerp FC vindt Zondag 09 December 2018 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Cercle Bruges 3.9 GoldenVegas
Gelijkspel 3.57 Circus
Royal Antwerp FC 2.02 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/12/2018 Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018
Stormt Charleroi de top zes binnen? Het jaar nadert langzaam maar zeker zijn einde maar de Jupiler Pro League is gelukkig nog lang niet afgelopen. Wel zijn we in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal inmiddels ruim o... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018
Weet Kortrijk ook van Club Brugge punten af te pakken? Hoewel de winter in zicht is en we richting de kerst gaan, zijn we in de Jupiler Pro League inmiddels al ruim over de helft van het reguliere seizoen heen. Dat heeft natu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018
In de Jupiler Pro League speelt Sporting Lokeren aanstaande zaterdag een thuismatch tegen Saint Trond. Als we kijken naar de ranglijst lijkt de uitslag van deze match al van tevoren vast te staan. Lokeren is immers de laagst ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Cercle Bruges - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 09 December 2018