WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Cercle Bruges - Zulte : Jupiler Pro League 21 februari 2015

19/02/2015

De wedstrijd tussen Cercle Bruges en Zulte Waregem

Op 21 februari 2015 om 20:00 uur vindt de wedstrijd plaats tussen Zulte Waregem en Cercle Bruges. De wedstrijd wordt gespeeld in het Jan Breydelstadion te Brugge. Zulte Waregem heeft deze wedstrijd zeker de meeste potentie om te winnen. De club staat op nummer 10 in het klassement, terwijl Cercle Bruges genoegen moet nemen met een plek op nummer 15. Cercle Bruges zal dan ook alles er aan moeten doen om de overwinning binnen te slepen. Gebeurt dat niet, dan is de kans groot dat de club verder wegzakt naar plaats 16.

Cercle Bruges

Cercle Bruges doet op dit moment geen goede zaken in de Jupiler Pro League. De club kan veel beter presteren dan het momenteel doet. Echter is daar nog weinig zichtbaar van. De komende wedstrijd tegen Zulte Waregem is dan ook een uitgelezen kans om de slechte resultaten enigszins goed te maken. Daarin mag ook gekeken worden naar de afgelopen wedstrijd op 25 oktober 2014. Deze wedstrijd werd met 2-1 gewonnen door de thuisclub. De potentie om te winnen is dus zeker aanwezig. Of dat ook gaat gebeuren zal pas duidelijk worden als de wedstrijd begint.

Zulte Waregem

Zulte Waregem is enigszins in zijn nopjes met plek nummer 10, maar zal zich zeker een betere plek willen veroorloven. Dit kan gerealiseerd worden als de wedstrijd tegen Cercle Bruges gewonnen wordt. Zulte Waregem weet echter als geen ander dat een club als Cercle Bruges gevaarlijk uit de hoek kan komen. Daarom zal Zulte Waregem op haar hoede moeten zijn. De laatste onderlinge wedstrijd werd namelijk ook in het voordeel beslist van Cercle Bruges. Zal het Zulte Waregem lukken om de overwinning binnen te slepen of is het uiteindelijk toch Cercle Bruges die aan het kortste eind trekt?

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Cercle Bruges - Zulte Waregem vindt 21 februari 2015 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Cercle Bruges
3.35
Gelijkspel
3.4
Zulte Waregem
2.2

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Cercle Bruges - Zulte : Jupiler Pro League 21 februari 2015