WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Cercle Bruges - Zulte : Jupiler Pro League 21 februari 2015

19/02/2015

De wedstrijd tussen Cercle Bruges en Zulte Waregem

Op 21 februari 2015 om 20:00 uur vindt de wedstrijd plaats tussen Zulte Waregem en Cercle Bruges. De wedstrijd wordt gespeeld in het Jan Breydelstadion te Brugge. Zulte Waregem heeft deze wedstrijd zeker de meeste potentie om te winnen. De club staat op nummer 10 in het klassement, terwijl Cercle Bruges genoegen moet nemen met een plek op nummer 15. Cercle Bruges zal dan ook alles er aan moeten doen om de overwinning binnen te slepen. Gebeurt dat niet, dan is de kans groot dat de club verder wegzakt naar plaats 16.

Cercle Bruges

Cercle Bruges doet op dit moment geen goede zaken in de Jupiler Pro League. De club kan veel beter presteren dan het momenteel doet. Echter is daar nog weinig zichtbaar van. De komende wedstrijd tegen Zulte Waregem is dan ook een uitgelezen kans om de slechte resultaten enigszins goed te maken. Daarin mag ook gekeken worden naar de afgelopen wedstrijd op 25 oktober 2014. Deze wedstrijd werd met 2-1 gewonnen door de thuisclub. De potentie om te winnen is dus zeker aanwezig. Of dat ook gaat gebeuren zal pas duidelijk worden als de wedstrijd begint.

Zulte Waregem

Zulte Waregem is enigszins in zijn nopjes met plek nummer 10, maar zal zich zeker een betere plek willen veroorloven. Dit kan gerealiseerd worden als de wedstrijd tegen Cercle Bruges gewonnen wordt. Zulte Waregem weet echter als geen ander dat een club als Cercle Bruges gevaarlijk uit de hoek kan komen. Daarom zal Zulte Waregem op haar hoede moeten zijn. De laatste onderlinge wedstrijd werd namelijk ook in het voordeel beslist van Cercle Bruges. Zal het Zulte Waregem lukken om de overwinning binnen te slepen of is het uiteindelijk toch Cercle Bruges die aan het kortste eind trekt?

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Cercle Bruges - Zulte Waregem vindt 21 februari 2015 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Cercle Bruges
3.35
Gelijkspel
3.4
Zulte Waregem
2.2

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Cercle Bruges - Zulte : Jupiler Pro League 21 februari 2015