WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Cercle Brugge - AA Gent : Jupier Pro league 26 juli 2014

24/07/2014

Cercle en AA Gent aan elkaar gewaagd

Zaterdag neemt Cercle Brugge het in het eigen Jan Breydel Stadion op tegen AA Gent. Het vorige seizoen van Cercle was geen onverdeeld succes, het won weliswaar Play-off III maar moest liep tot de laatste speeldag het gevaar dat het kon degraderen. Het verloor ook de bekerfinale van Genk. De club deed een verrassende aankoop door zich met de spits Richard Sukuta-Pasu te versterken. Deze Duitse ex-jeugdinternational hoopt bij Cercle zijn carrière te herlanceren en is de grote onbekende in de selectie van Lorenzo Staelens.

AA Gent speelt onder leiding van trainer Hein Vanhaezebrouck en is uiterst actief geweest op de transfermarkt. Vooral de inkomende transfers van David Pollet en Sven Kums baarden opzien en zullen door fans van de Gentenaren als versterking worden gezien. Het vertrek van Sergio Padt naar Fc Groningen is echter een aderlating, het is de vraag wie Vanhaezebrouck als vervanger aanwijst op de plek van de verdedigende middenvelder. Ook is het niet onomstreden vertrek van de transfervrije Coulibaliy naar Oostende nu een feit, maar de club heeft in aanvallend opzicht genoeg spelers om deze te vervangen.

Op de ranglijst van vorig seizoen afgaande maken de Bruggenaren weinig kans, AA Gent eindigde als zevende, Cercle vinden we pas terug op de elfde plaats. Cercle wist echter wel glansrijk Play-off III te winnen terwijl AA Gent een redelijk anonieme rol vervulde in Play-off II. Cercle had ook de slechtste verdediging van alle ploegen in de Eerste Klasse, maar liefst 55 keer moest de keeper in het net vissen. De slechte verdediging was het grootste debet aan het dramatische doelsaldo van -26. AA Gent had een redelijk doelsaldo van +2, dit kwam door een degelijke verdediging, en een iets minder dan gemiddeld productieve aanval. De club zal hopen dat het door het aantrekken van vele nieuwe spelers die euvel verholpen heeft.

Het moet blijken in hoeverre Vanheazebrouck er in geslaagd is om van zijn legioen nieuwe spelers een geoliede machine te smeden. De ploeg zal nog aan elkaar moeten wennen. Cercle heeft het thuisvoordeel en een op elkaar ingespeelde ploeg, het elftal zal vooral op de defensie getraind hebben in het zomerreces. Ik voorspel dat deze twee ploegen aan elkaar gewaagd zijn en dat de wedstrijd dus in een gelijkspel zal eindigen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Cercle Brugge - AA Gent vindt 26 juli 2014 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Cercle Brugge
3.85
Unibet
Gelijkspel
3.50
BetFirstCircus
AA Gent
1.95
BetFirst UnibetBwinCircus LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Cercle Brugge - AA Gent : Jupier Pro league 26 juli 2014