WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Cercle Brugge - AA Gent : Jupiler Pro League 02 September 2018

01/09/2018

Alles staat in het teken hoe Cercle de eerste nederlaag heeft verteerd

Het stadsbezoek naar Antwerpen is Cercle niet goed bevallen. De Bruggelingen leden hun eerste nederlaag van de competitie ondanks dat ze 75 minuten in de meerderheid waren na een rode kaart bij hun opponent. Dat spelers surplus belette niet dat de eerste nederlaag van het seizoen kon worden afgewend. De match tegen Gent staat meteen in het teken van de rehabilitatie. Maar dat kan je ook zeggen van Gent dat met de hakken over de sloot de maat nam van Lokeren in de slotfase van de wedstrijd. Het grote lichtpunt werd nieuwkomer Kvilitaia. Een spits uit GeorgiŽ die bij de eerste baltoets meteen de netten wist te vinden.

Cercle: negatieve spiraal na de eerste nederlaag van het seizoen vermijden

Na vijf wedstrijden heeft nieuwkomer Cercle Brugge de eerste nederlaag geleden na een stadstrip bij Antwerp. De manier waarop de Bruggelingen aan het kortste eind trokken was minder fraai omdat ze 75 minuten lang met een speler meer op het veld stonden na een rode kaart bij de opponenten. Maar van die numerieke meerderheid heeft Cercle niet kunnen profiteren. Thuis tegen AA Gent is het zaak om te vermijden dat die eerste negatieve spiraal niet een vervolg gaat krijgen. Aanknopen met een nieuwe overwinning of ťťn punt tegen de Buffalo's pakken, zou inderdaad de positieve lof betuigingen van bij het begin van het seizoen niet gaan ondermijnen.

Thomas Foket naar Reims, Timothy Deryck wordt Buffalo

De transfer carrousel is de laatste week van de zomermercato nog volop aan het draaien bij AA Gent. Bij Gent houden ze blijkbaar van transferbedrijvigheid. Het gonst van de geruchten. Zo zou doelman Kalinic misschien nog de Galemcotempel gaan verlaten ondanks andere tegenberichten. Ondertussen speelde Thomas Foket na vier seizoenen zijn laatste wedstrijd en vertrekt naar de Franse champagnestreek Reims. Als Zulte Waregem geen stokken in de wielen steekt, is Tomothy Derijck de vervanger. Trainer Yves Vanderhaeghe zal opgelucht kunnen ademhalen als de transferperiode vrijdag wordt afgesloten. Dan weet de Gentse trainer tenminste waar hij beroep op kan doen in de toekomst. Je kan het niet onder stoelen of banken steken dat Gent vooral eerst snakt naar stabiliteit binnen de spelersgroep. Een overwinning zou opnieuw welkom zijn.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Cercle Brugge - AA Gent vindt Zondag 02 September 2018 om 19:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Cercle Brugge 3.3 Bwin
Gelijkspel 7.5 Unibet
AA Gent 9.5 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Cercle Brugge - AA Gent : Jupiler Pro League 02 September 2018