WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Cercle Brugge - Anderlecht : Jupiler Pro League 16 December 2018

15/12/2018

Cercle Brugge versus Anderlecht: trein terug op de rails?

Cercle Brugge tegen Anderlecht is een wedstrijd tussen wat op dit moment een middenmoter en een subtopper is. Kan Cercle Brugge na twee nederlagen op rij weer met de zege aanknopen? Kan Anderlecht eindelijk terug de trein op de rails krijgen in een gek seizoen?

Cercle Brugge: wisselvallige ploeg

Cercle Brugge was in een niet zo ver verleden een bastion van Vlaamse jeugd en ervaren knokkers. Een ploeg die het vooral op karakter deed. De huidige incarnatie van het Brugse elftal is echter een volledig ander verhaal. Een ploeg met redelijk wat jonge buitenlanders die vooral als satellietelftal dienst doet. Het hart en het karakter zijn soms weg, maar in de plek zijn ruw talent en technische hoogstandjes gekomen. Op een goede dag kan dit Cercle Brugge het elke ploeg in BelgiŽ lastig maken en dat bewezen ze dit seizoen al meermaals. Zo werd Racing Genk nog enkele weken geleden terecht geklopt. De andere kant van de medaille is dat deze jonge ploeg weinig consistentie in zijn prestaties legt. Zowel Charleroi als Royal Antwerp scoorden drie keer tegen de Brugse defensie. Tegen Anderlecht moet dat beter.

Is dit nog Anderlecht?

Anderlecht onder Coucke is nog niet bepaald een feest geweest. Uitgeschakeld Europees en ook in de eigen competitie loopt het niet echt lekker. Het trotse Anderlecht staat troosteloos vierde met miserabel voetbal. De ene week is de jonge ploeg van Vanhaezebroeck een gesel voor elke defensie. De andere week lijken vijf wedstrijden nog niet voldoende om een pot te maken. Desondanks is het tegen Anderlecht altijd opletten voor het koningsduo Santini en Dimata. Waar het schoentje dan wringt? In de volwassenheid in de opbouw en achterin. Kan Royal Anderlecht terug zijn eigen DNA en het champagnevoetbal van weleer terugvinden voor het zichzelf helemaal in een gat heeft gegraven?

Het verdict

Twee wisselvallige ploegen tegen elkaar in een belangrijke wedstrijd voor Anderlecht. Met druk op de ketel lijkt RSCA altijd toch net iets meer te kunnen. Anderlecht wint na een moeizame wedstrijd tegen een stug Cercle.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Cercle Brugge - Anderlecht vindt Zondag 16 December 2018 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Cercle Brugge 4.03 Circus
Gelijkspel 4.1 UnibetGoldenVegas
Anderlecht 1.86 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Cercle Brugge - Anderlecht : Jupiler Pro League 16 December 2018